Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Firme iz Srpske na Koridoru 10 uspješno obavljaju svoj posao (VIDEO, FOTO)

Predsjednik Srpske Milorad Dodik i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić jutros su u okviru posjete Niškom i Pčinjskom okrugu, obišli radove na Koridoru 10, u Grdeličkoj klisuri u blizini Vladičinog Hana.

Dodik i Vučić su obišli radove na izgradnji južnog kraka Koridora 10 na dionici Caričina Dolina-Tunel Manajle, na lokaciji Momin Kamen, a prisustvovali su i potpredsjednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva Zorane Mihajlović i v. d. direktora Koridora Srbije Zoran Babić.

Predsjednik Srpske je čestitao i izrazio zadovoljstvo zbog uspješnog sprovedenog projekta Koridora 10, kako je rekao, jednog od najzahtjevnijih projekata u ovom dijelu Evrope.

Dodik je naveo da na izgradnji ovog dijela Koridora 10 rade i firme iz Republike Srpske, te da mu je posebno drago što, kako mu je rečeno, uspešno obavljaju svoj posao. 

Ukupna dužina autoputa kroz Grdeličku klisuru je oko 26 km, a sastoji se od dvije deonice: Grdelica - Caričina Dolina u dužini od 11,8 kilometara i Caričina Dolina - Vladičin Han od 14,3 kilometara.

Obilazak radova na Koridoru 10
Obilazak radova na Koridoru 10

Izgradnja jednog lota od Caričine Doline do tunela Manojle u dužini od 6,75 kilometara povjerena je konzorcijumu građevinskih preduzeća iz Republike Srpske i Srbije, predvođenim "Integral inženjeringom" iz Laktaša.

Pored "Integral inženjeringa", u konzorcijumu su i "Prijedor-putevi" iz Prijedora i "Inter-kop Mišar" iz Šapca.

Predsjednik Srpske je danas u 12.00 časova prisustvovao otvaranju nove zgrade Kliničkog centra Niš.

Izvor: RTRS

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


Banjalučka berza