Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Sarajlija prevario sedamnaest firmi u Banjaluci

A.V. (37) iz Sarajeva se sumnjiči da je prevarom i lažnim predstavljanjem na teritoriji Banjaluke oštetio sedamnaest firmi za oko 48.000,00 KM.

Banjalučka policija je protiv A.V.(1981) podnijela izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka zbog sumnje da je od maja 2015. do novembra 2015. godine izvršio sedamnaest krivičnih djela na štetu pravnih lica čija se sjedišta nalaze na teritoriji koju operativno pokriva Policijska uprava Banjaluka pričinivši materijalnu štetu u iznosu od oko 48.000,00 KM.

Iz PU Banjaluka je saopšteno da se A.V. sumnjiči da je kao odgovorno lice preduzeća iz Sarajeva lažno predstavljao da dolazi ispred službenog glasnika Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i da dostavlja besplatne kompakt diskove sa zakonima i propisima RS i BiH.

"On je navodio oštećene da potpišu i ovjere potvrde o prijemu materijala, te ih naknadno ispravljao, dopisivao cijene bez njihovog znanja, i na osnovu njih sačinjavao fakture u ime preduzeća kojim rukovodi stavljajući im u obavezu da isplate nepostojeće i neželjene obaveze", navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

Izvor: Mondo

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


    Info Najčitanije