Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Tijela dvojice muškaraca pronađena u Banjaluci i Laktašima

BANJALUKA - Tijela dvojice muškaraca pronađena su u Banjaluci i na području Laktaša, a u toku je istraga kojom će biti utvrđen uzrok smrti, potvrđeno je "Nezavisnim".

Tijelo četrdesetpetogodišnjaka pronađeno je u stanu u Ulici majke Marije i braće Mažar u Banjaluci, a uviđaj je izvršen 27. novembra.

Takođe, uviđaj je izvršen i dan kasnije oko 22.30 časova u vozilu u mjestu Jablan, opština Laktaši, gdje se je pronađeno tijelo četrdesetjednogodišnjaka.

"U oba slučaja o navedenim okolnostima obaviješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u nadležnoj instituciji izvrši obdukcija beživotnih tijela muškaraca, te da se preduzmu potrebne mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti uzroka smrti", rečeno je za "Nezavisne" iz policije.

Naši izvori potvrdili su da je muškarac iz Banjaluke, čije je tijelo pronađeno, višegodišnji ovisnik o drogama, i istražuje se da li se, eventualno, predozirao, a istraga u istom pravcu vodi se i kada je riječ o slučaju iz Laktaša.

Izvor: Nezavisne

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.