Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Horor kod Prnjavora: Učenik sjekirom napao domara

Petnaestogodišnji učenik devetog razreda Osnovne škole "Ivo Andrić" iz Kulaša, nadomak Prnjavora, iznenada je napao domara te škole Milanka Pančića (58), sa više udaraca sjekirom nanijevši mu teške povrede na glavi.

Ljekari Univerzitetsko kliničkog centra RS u Banjaluci se bore za njegov život, dok je učenik upućen u banjalučku Psihijatriju na dalje posmatranje.

Policija se nije oglašavala po ovom slučaju, ali "Večernje novosti" saznaju da se domar ne sluteći nikakvu opasnost, našao na udaru najmanje dva udarca sjekire u učenikovim rukama, koji mu se prikrao sa leđa dok je ložio vatru. Prolivanju krvi i pravom hororu u ložioni škole, kako saznaje list nije prethodila bilo kakva rasprava.

Sve se odigralo iznenada i munjevito u vrijeme prve smjene nastave. U šoku i nevjerici je cijela škola, kao i direktor Željko Rudonjić, koji je potvrdio incident, dodavši, u telefonskom razgovoru za "Novosti", da nije u stanju da govori, zbog policije, samog učenika i njegove rodbine.

"Ne znam šta mu bi, udario me je više puta sjekirom, a bio je dobro djete", izustio je ložač Pančić, oblivljen krvlju u prnjavorskom Domu zdravlja, saznaje list.

Izvor upućen u ovaj nesvakidašnji incident kaže da je učenik rekao da se, navodno, odavno pripremao "nekoga da ubije i da je slučajno izbor pao na nesrećnog domara".

Izvor: Mondo

   

Izneseni komentari su privatno mišljenje autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.