Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

LOTO groznica: "Sedmica" vredi 3,8 miliona evra!

Igrate li LOTO? Znate li šta biste sa više od 3 miliona evra?

Potencijalni dobitak u predstojećem kolu igre na sreću LOTO (izvlačenje je u petak, 1. decembra uveče) je čak 3,8 miliona evra, što je jedan od najvećih u istoriji Državne lutrije Srbije!

Dosadašnji rekord je postignut marta 2010. godine, kada je srećni dobitnik pogodio kombinaciju od sedam brojeva i za to bio nagrađen sa 4,8 miliona evra. Dobitna kombinacija na listiću LOTO bila je uplaćena u Kanjiži. Zanimljivo, bilo je to u 23. kolu igre na sreću LOTO, a izvlačenje je bilo 23. marta.

Jedan od najvećih dobitaka bio je 2005. godine, kada je srećna dobitnica dobila 3,9 miliona evra. To je bila prva "sedmica" u istoriji Državne lutrije Srbije. 

Od nastanka Državne lutrije Srbije, odnosno od 2005. godine izvučeno je 76 "sedmica". Ako u petak bude izvučena "sedmica", biće 77. u istoriji državne igre na sreću. Prošlo je više od osam meseci kada je izvučena poslednja "sedmica" - bilo je to 17. marta ove godine (dobitak je bio 1,18 miliona evra).

U izvlačenju u utorak bile su četiri "šestice" i možemo samo da zamislimo kako je bilo onima koji su čekali taj sedmi broj. Ali, "sedmice" u utorak nije bilo, pa se ceo "plen" preneo na naredno, 96. kolo, čije ćemo izvlačenje pratiti u petak. Ako ni u petak ne bude pogođene kombinacije od sedam brojeva, sve će se preneti u 97. kolo...

Ako vas pogleda sreća u petak, treba da znate da na sumu treba platiti 20% poreza državi, ili 760.000 evra, a dobitniku ostaje 3,04 miliona evra

Izvor: Mondo

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.