Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Da li je FK Mineral iz opštine Teslić?

TESLIĆ - Teslić je izabrao najbolje sportiste i ekipe za proteklu godinu, ali jednog kolektiva nije bilo na svečenosti! Riječ je o FK Mineral, čije saopštenje prenosimo u cjelosti….

Održana je manifestacija “Veče sporta i izbor sportiste opštine Teslić” na kojoj su prisustvovali svi sportski kolektivi sa prostora opštine Teslić, izuzev jednog.

Ime Fudbalskog kluba “Mineral” iz Banje Vrućice koji ove godine proslavlja 50. godina postojanja i koji već pola vijeka predstavlja Banju Vrućicu i opštinu Teslić, nije se našlo na listi pozvanih. Pored toga što opština Teslić, kao organizator nije uputila zvaničan poziv nikome iz kluba na manifestaciju, takođe nije ni dala mogućnost našem klubu da predloži nekoga iz našeg kolektiva u konkurencijama ( najbolji trener, najbolji fudbaler,najperspektivniji fudbaler).

Zašto naši igrači nisu imali priliku upoznati fudbalske legende Pižona i Acu Trifunovića? Zašto niko ispred kluba nije pozvan na sastanak u opštini sa načelnikom, Pižonom i Trifunovićem, dok su predstavnici ostalih klubova bili?

Na sve to, ako se doda da FK “Mineral” iz opštinskog budžeta nisu uplaćena sredstva za januar i februar 2018. godine kao i decembar prošle godine,dok svim ostalim klubovima jesu, postavlja se pitanje da li je Mineral iz opštine Teslić i zbog čega se opština ovako odnosi prema nama.

Na kraju želimo čestitati Kuglaškom klubu “Mineral” kao najboljem sportskom kolektivu na prostoru opštine Teslić.

FK Mineral Teslić

 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1791396597591902&id=125539097511002 

Izvor: Pravda BL

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


    Vremenska prognoza