Teslić: Sastanak stranaka zbog predstojećih izbora

TESLIĆ - U Tesliću je sinoć održan sastanak rukovodstva lokalnih političkih partija SPS-a, SNSD-a, DEMOS-a, Ujedinjene Srpske i SP-a s ciljem koalicionog djelovanja i izbora zajedničkog kandidata za načelnika opštine na lokalnim izborima, kako bi, kako su istakli, ovu lokalnu zajednicu učinili jedinstvenom i unaprijedili saradnju sa Vladom Republike Srpske.

“Nova Borja” poziva radnike u pogone; zaostala potraživanja još na čekanju

TESLIĆ - Radnicima “Nove Borje”  u Tesliću, u kojoj je proizvodnja  obustavljena u novembru prošle godine, iz rukovodstva  preduzeća  najavljena je  mogućnost postepenog  vraćanja u prozviodne  pogone.  S druge strane, radnici ističu da   problemi iz prethodnog perioda  kada su u pitanju  zaostale plate i doprinosi,  nisu riješeni.

Srpska prodala “Banju Vrućicu”: Ćurčić “iskeširao 10,3 miliona KM za 18 odsto akcija

Kompanija „Sloboprom“, većinski vlasnik „Banje Vrućice“ Teslić, kupila je za 10,3 miliona KM udio Republike Srpske u ovom zdravstveno – turističkom centru.

Karate klub "Empi" odbranio titulu šampiona Balkana

Prvog dana Balkanskog prvenstva koje se održava u Podgorici od 23. do 25.02.2024. godine, naša trenerica Roberta Glancer odbranila je titulu šampiona Balkana osvojivši zlatnu medalju u kategoriji veterana u reprezentaciji BiH.


O portalu

Teslić danas - Vaš internet portal!

Najposjećeniji internet portal u Tesliću. Šesnaest godina sa Vama. Hvala na povjerenju!

Kontakt e-mail: teslicdanas@gmail.com