Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

TESLIĆ: Mirni protesti mještana Vitkovaca i Vrela

TESLIĆ – Mještani teslićkih mjesnih zajednica Vitkovci i Vrela organizovali su juče protestno okupljanje na brdu “Vis”, kako bi skrenuli pažnju na oštećenje lokalnog puta od strane građevinske mehanizacije koja vrši tranasport kamena i drvenih sortimenata sa lokalnog kamenoloma u Vitkovcima.

Predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Vitkovci Nikola Stokić rekao je novinarima da su mještani nezadovoljni oštećenjem lokalnog puta koji je asfaltiran prošle godine i nije predviđen za prolaz teške mehanizacije kamenolomu, čiji je koncesionar “Tomić kompanija” iz Teslića.

On je naveo da su sa ovim problemom upoznata i opštinska odjeljenja, koja do sada nisu ništa preduzela zbog, kako navode, “preplitanja nadležnosti”.

Stokić je rekao da je ohrabren današnjim prisustvom direktora “Tomić kompanije” Daliborom Mandićem i njegovim obećanjem da će se lokalni put popraviti i neće koristiti za transport, u suprotnom najavljuje masovnije proteste mještana.

Mandić je rekao da je kompanija saglasna da se od oštećenja sanira lokalni put i najavio da će se mehanizacija kretati predviđenom putnom dionicom, koja se prethodno treba osposobiti.

Izvor: SRNA

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


Iz Teslića Najčitanije

Vremenska prognoza

Cloudy

16°C

Teslić

Cloudy

Humidity: 50%

Wind: 28.97 km/h

  • 12 Dec 2017

    Cloudy 16°C 10°C

  • 13 Dec 2017

    Rain And Snow 9°C -1°C