Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

U Tesliću uhapšeno nekoliko lica zbog više krivičnih djela

Policijski službenici Uprave kriminalističke policije Republike Srpske i Policijske uprave Doboj pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Doboj preduzimaju mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela protiv službene dužnosti, privrede i platnog prometa i pravnog saobraćaja.

Policijski službenici, nezvanično saznajemo, već su lišili slobode nekoliko lica iz opštinske i republičke administracije sa područja Teslića.

Nakon saslušanja lica lišenih slobode, postupajućem tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Doboj biće dostavljen izvještaj zbog krivičnih djela koja se tim licima stavljaju na teret, kao i protiv privrednog društva "NV Trejd" d.o.o. Teslić koje je u svojstvu povezanog pravnog lica sa privrednim društvom "Promtes" a,d. Teslić počinio krivična djela, saznajemo nezvanično.

Podsjećamo, Kriminalistička policija MUP-a Srpske u decembru je izuzela dokumentaciju i saslušava službenike RUGIP-a u Tesliću zbog sumnje da su oštetili opštinski budžet i protivpravno pribavili oko 3,6 miliona mraka preduzeću "Promtes" iz Teslića.

Sumnja se da su pojedinci iz RUGIP –a i opštine falsifikovali dokumentaciju, koja je poslužila Promtesu da dobije presudu protiv opštine Teslić, višemilionske vrijednosti.

Izvor: RTRS

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


  Iz Teslića Najčitanije

  Vremenska prognoza

  Cloudy

  -3°C

  Teslić

  Cloudy

  Humidity: 88%

  Wind: 6.44 km/h

  • 17 Dec 2018

   Cloudy -3°C -10°C

  • 18 Dec 2018

   Mostly Cloudy 0°C -8°C