Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

TESLIĆ: Izvještaj protiv teslićanina zbog krađe registarskih tablica

TESLIĆ - Teslićka policija podnijela je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv lica čiji su inicijali G.T. /38/ iz Teslića, zbog sumnje da je kralo registarske tablice vozila u ovoj lokalnoj zajednici, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Prijavljeno lice je 6. oktobra 2017. godine ispred tehničkog servisa sa putničkog vozila “fijat” vlasništvo lica čiji su inicijali N.M. sa područja ove opštine, ukralo registraske oznake, koje je koristilo na svom putničkom vozilu “audi”.

Policija je ukradene registarske oznake pronašla 14. aprila ove godine koje su vratili oštećenom licu, nakon čega se lice G.T. uputilo do istog tehničkog servisa, odakle je ukralo registarske oznake teretnog vozila vlasništvo privrednog društva iz Teslića.

Ukradene registarske oznake su pronađene i vraćene vlasniku.

Iz policije podsjećaju da su u prethodnih mjesec dana Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv lica G.T. podnijeli dva izvještaja zbog krađa u pet porodičnih kuća na području opštine Teslić, odakle je ukralo novac, parfeme različitih brendova, nakit i druge predmete.

Izvor: SRNA

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


    Vremenska prognoza