Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

TESLIĆ: Ivanić najavio podršku kod međunarodnih finansijskih institucija

TESLIĆ – Počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić najavio je podršku radu lokalne uprave u Tesliću kako bi se poboljšao njen imidž kod međunarodnih finansijskih institucija.

On je rekao da se može raditi na tome da se privuče što više međunarodnih finansijskih institucija, poput Evropske banke za obnovu i razvoj, kao i pojedinačnih donatora.

Ivanić je izjavio novinarima da mu je drago što je danas razgovarao sa načelnikom Milanom Miličevićem jer je on, kako kaže, osoba koja zaslužuje punu podršku, respekt i poštovanje s obzirom na da čini sve da bi se Teslić sve više razvija.

On je dodao da će se ubrzo razriješiti “određene političke tenzije između lokalnog PDP-a i SDS-a u Tesliću”.

Načelnik opštine Teslić Milan Miličević kaže da je upoznao Ivanića o dešavanjima u ovoj opštini.

– Upoznao sam ga i da su svi bitni projekti koji dolaze u najveći dio opština Republike Srpske iz različitih fondova, koji su vezani za Vladu Republike Srpske, u najvećem procentu, oko 95 odsto, zaobišli ovu opštinu – rekao je Miličević.

On kaže da ne može prihvatiti činjenicu koju iznose predstavnici Vlade da postoje lokalne zajednice koje ne sarađuju sa Republikom Srpskom.

– Što se mene tiče, u posljednjih šest godina te saradnje i tih projekata u opštini Teslić nije bilo, ali želim tu saradnju i činim sve da se ona ostvari – rekao je Miličević.

Izvor: SRNA

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


    Vremenska prognoza