Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Akcijska ponuda ljetnih wellness paket aranžmana u ZTC "Banja Vrućica"

TESLIĆ - U najvećem banjskom kompleksu Republike Srpske, Zdravstveno-turističkom centru "Banja Vrućica", sve je spremno za turiste koji ovo ljeto odluče provesti u našoj zemlji.

Ponuda ljetnih wellness paket aranžmana u kombinaciji sa otvorenim bazenskim kompleksom i dodatnim sadržajima osmišljena je tako da će sigurno upotpuniti boravak svakog gosta.

Kako bi svim zainteresovanim gostima olakšali planiranje godišnjih odmora u periodu od 2. jula pa sve do kraja avgusta ove godine, uveli su i akcijsku ponudu ljetnih wellness paket aranžmana.

"Uveli smo akcijsku ponudu ljetnih wellness paket aranžmana po cijeni od 179  KM za dva polupansiona i po cijeni od 399 KM za pet polupansiona", navodi Jelena Popović iz Službe marketinga i prodaje.

Ona pojašnjava da je riječ o ponudi koja uključuje boravak u luksuzno opremljenim dvokrevetnim sobama hotela "Kardial" (sa četiri zvjezdice), hranu, korištenje otvorenih i zatvorenih rekreativnih bazena, korištenje Green spa oaze (đakuzi, tople klupe, Knajp kade, staze za masažu stopala), noćno kupanje (petkom i subotom do ponoći), svakodnevni aerobik u vodi i još mnoge pogodnosti.

Kako su naveli u ZTC "Banja Vrućica", cjelokupan kompleks otvorenog bazena prostire se na 5.000 kvadratnih metara i posjeduje rekreativni i hidromasažni bazen, koji posjeduje i četiri slapa za masažu vratnog dijela kičme. Ukupna vodena površina oba bazena je 700 kvadratnih metara.

Ugostiteljsku ponudu otvorenog bazena upotpunjuje i natkrivena ugostiteljska terasa bara "Oaza" koja nudi mnogobrojne ljetne specijalitete i osvježavajuće napitke kako za goste hotela, tako i za posjetioce.

Popovićeva naglašava da, pored ponude wellness programa, u "Banji Vrućici" tokom ljeta po sniženim cijenama nude i provođenje kardiovaskularne, fizijatrijsko-reumatološke kao i pulmološke rehabilitacije u hotelu "Kardial". 

Zbog bogate ponude i vrhunske usluge i ne čudi što je upravo ZTC "Banja Vrućica" najtraženiji banjski centar u našoj zemlji koji iz godine u godinu obara rekorde po broju noćenja gostiju iz zemlje i regiona.

Izvor: Nezavisne

   

Izneseni komentari su privatno mišljenje autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.

Vremenska prognoza