Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Bogdanić: Sramota šefa Izbornog štaba SDS-a Milana Miličevića

TESLIĆ - Član Predsjedništva SNSD-a Dragan Bogdanić rekao je da od "Vukote Govedarice nikoga više ništa ne čudi jer je i do sada pokazivao ozbiljan deficit kredibiliteta, ali je sramotno da je Milan Miličević kao šef Izbornog štaba SDS-a i neko ko dobro poznaje porodicu predsjednika Vlade Republike Srpske Željke Cvijanović sebi na leđa natovario ogromnu sramotu da učestvuje u svemu ovome".

"Sramotno je da Miličević piše pisma predsjednici Cvijanović u kojima ističe da je 'ćerka srpskog oficira čije ime i danas borci izgovaraju sa poštovanjem', a da danas vodi Izborni štab koji poteže za ovakvim očajničkim lažima", istakao je Bogdanić.

On je rekao da podmetanja koja se plasiraju danima i sedmicama premijeru Srpske, "nisu ništa drugo nego posljednji trzaji izdajničke politike SDS-a kojim oni nastoje da peru biografiju svog predsjedničkog kandidata koji se ni u ratu ni nakon rata nije čak ni oznojio za Republiku Srpsku".

"Zato ovim putem poručujem Milanu Miličeviću - sram te bilo načelniče Teslića, koji si šef Izbornog staba SDS-a, što vodiš kampanju na ovaj način a načelnik si opštine koju je premijerkin otac zajedno sa svojim borcima odbranio u ratu, dok je tvoj predsjednički kandidat, za razliku od njegovih vršnjaka koji su teško stradavali u ovom gradu, bio daleko i na sigurnom". poručio je Bogdanić.

Izvor: SRNA, RTRS

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


  Iz Teslića Najčitanije

  Troje uhapšeno u Tesliću zbog droge

  13.12.2018 Vijesti iz Teslića

  Pronađena nestala osoba iz Teslića

  10.12.2018 Vijesti iz Teslića

  Vremenska prognoza

  Snow

  -1°C

  Teslić

  Snow

  Humidity: 100%

  Wind: 9.66 km/h

  • 15 Dec 2018

   Snow -1°C -2°C

  • 16 Dec 2018

   Partly Cloudy -1°C -9°C