Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Bogdanić: Nije bilo pregovora o koaliciji sa SDS-om

TESLIĆ - Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a u Tesliću Dragan Bogdanić izjavio je danas za Srnu da s rukovodstvom SDS u toj opštini do sada nije bilo pregovora o koaliciji na lokalnom nivou, ali da SNSD ima većinu u teslićkoj Skupštini koja bi u narednom periodu trebalo da bude ozvaničena.

Bogdanić je podsjetio da je 19-20 odbornika glasalo za stavove Opštinskog odbora SNSD-a na posljednjih nekoliko sjednica lokalnog parlamenta.

- Ta nezvanična većina postoji. Došlo je vrijeme da formiramo skupštinsku većinu. S kojim strankama, vidjećemo nakon razgovora - naveo je Bogdanić.

On je rekao da je SNSD ostvario ubjedljivu pobjedu u Tesliću i da ima naznaka da će odbornici PDP-a, nakon raspuštanja opštinskog odbora te stranke, preći u Klub SNSD-a u lokalnoj skupštini, ali da opštinski organi SNSD-a o tome još nisu raspravljali.

Izvor "Glasa Srpske" rekao je da je predsjednik Glavnog odbora SDS Milan Miličević s Bogdanićem dogovorio koaliciju na lokalnom nivou i da bi vrlo brzo trebalo da bude formirana nova skupštinska većina u Tesliću.

Miličević, koji je i načelnik opštine Teslić, danas je izjavio za Srnu da će sve što ima da kaže u vezi s djelovanjem ove stranke na lokalnom ili republičkom nivou reći na sjednicama organa stranke. On nije želio da komentariše pisanje "Glasa" da je dogovorio da teslićka SDS ide u koaliciju s lokalnim SNSD-om.

Izvor: RTRS

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


    Iz Teslića Najčitanije

    Vremenska prognoza