Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

TESLIĆ: Učenici upoznati o posledicama upotrebe pirotehnike

TESLIĆ - Pripadnici Policijske stanice Teslić održali su predavanje o temi “Petarde nisu igračke” za učenike osnovnih škola sa tog područja, koji su upoznati o posljedicama nestručne upotrebe pirotehnike, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

U Tesliću je na predavanju prisustvovalo oko 400 učenika teslićkih osnovnih škola “Ivo Andrić” iza Đulića, “Stevan Dušanić” iz Pribinića, “Jevrem Stanković” iz Čečave i “Vuk Karadžić” iz Vitkovaca.

Tokom predavanja učenici su upoznati o vrstama pirotehničkih sredstava sa posebnim akcentom na povrede koje mogu nastupiti usljed nestručnog rukovanja pirotehničkim sredstvima.

Ove aktivnosti policijskih službenika sprovode se u cilju preventivnog djelovanja na suzbijanju posljedica koje mogu nastupiti usljed nepravilne upotrebe pirotehnike, koje mlađa populacija najčešće koristi tokom obilježavanja novogodišnjih i božićnih praznika.

Tokom decembra sve policijske stanice iz sastava Policijske uprave Doboj su organizovale predavanja u osnovnim i srednjim školama na ovu temu.

Izvor: SRNA

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


    Iz Teslića Najčitanije

    Vremenska prognoza