Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Podnesen izvještaj protiv pet mladića koji su napali maloljetnika u Tesliću

TESLIĆ - Policijska stanica Teslić je 15. marta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica S.B. (31) i Đ.V. (22) zbog osnova sumnje da su izvršila krivično djelo "Protivpravno lišenje slobode" i protiv lica S. L. (24), R.D. (21), P.A. (28), svi iz Teslića, zbog osnova sumnje da su izvršila krivično djelo "Protivpravno lišenje slobode" i "Tjelesna povreda".

Za prijavljena lica postoji osnov sumnje da su 12. marta,  oko 19.00 časova, fizički napala maloljetnika iz Teslića koji je ispisivao grafite pored osnovne škole u Tesliću, a potom su ga stavili u prtljažnik Fiata te ga odvezli na jednu a potom na drugu lokaciju. Nakon toga, oni su maloljetniku naredili da uđe u kontejner te su ga fotografisali.

Kako smo ranije pisali, osumnjičenim licima je zasmetalo što je sedamnaestogodišnjak iscrtavao grafit Partizana preko grafita Crvene zvezde. Naime, on je na jednoj stambenoj zgradi preko grafita koji su postavile "Delije" stavljao grafit "Grobara"

Maloljetnik je u fizičkom napadu dobio povrede po cijelom tijelu, a ukazana mu je pomoć u teslićkom Domu zdravlja.

"Presreli su ga na ulici u Tesliću, bio je sam, tu su ga odmah počeli tući, a zatim su ga stavili u gepek auta i odvezli", rekao je ranije izvor "Nezavisnih novina", te dodao da su ga potom prebacili u drugi auto, nastavili ga tući na drugoj lokaciji i na kraju ubacili u kontejner.

Izvor: SRNA, NN

   

Izneseni komentari su privatno mišljenje autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.

Iz Teslića Najčitanije

Vremenska prognoza