TESLIĆ Pijan autom udario policajca, pa pobjegao sa mjesta saobraćajne nezgode

TESLIĆ - Vojko Gojić (63) iz Teslića uhapšen je nakon što je pobjegao sa mjesta saobraćajne nezgode, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Kako je navedeno u saopštenju, sinoć oko 18 časova u mjestu Ukrinica na području Teslića, došlo je do nezgode u kojoj je teško povrijeđen pješak Z.Đ. a u nezgodi je učestvovalo i nepoznato lice sa nepoznatim vozilom.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da je Z.Đ. policajac zaposlen u PS Teslić, te da u trenutku nezgode nije bio na dužnosti. Takođe, nezvanično saznajemo da on nije životno ugrožen.

"Operativnim radom na terenu policijski službenici su identifikovali i lišili slobode lice za koje postoji osnov sumnje da se udaljilo sa lica mjesta saobraćajne nezgode, a radi se o licu inicijala V.G.  koje je u vrijeme saobraćajne nezgode upravljalo putničkim automobilom marke 'VW Pasat'“, navedeno je u saopštenju PU Doboj.

Testiranjem je utvrđeno da je V.G. u krvi imao 2,22 g/kg alkohola.

"Takođe, izvršenim provjerama utvrđeno je da je navedeno lice upravljalo vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom“, dodaju u saopštenju.

Pješak Z.Đ. zadobio je teške povrede i zadržan je na liječenju u bolnici Sveti apostol Luka u Doboju.

V.G. je osumnjičen da je izvršio krivična djela "Ugrožavanje javnog saobraćaja“ i "Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nesreći“.        

"Uviđaj lica mjesta su izvršili policijski službenici Policijske stanice Teslić. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj“, zaključeno je u saopštenju.

(NN)

Povezani članci:


O portalu

Teslić danas - Vaš internet portal!

Najposjećeniji internet portal u Tesliću. Šesnaest godina sa Vama. Hvala na povjerenju!

Kontakt e-mail: teslicdanas@gmail.com