Teslić: Sastanak stranaka zbog predstojećih izbora

TESLIĆ - U Tesliću je sinoć održan sastanak rukovodstva lokalnih političkih partija SPS-a, SNSD-a, DEMOS-a, Ujedinjene Srpske i SP-a s ciljem koalicionog djelovanja i izbora zajedničkog kandidata za načelnika opštine na lokalnim izborima, kako bi, kako su istakli, ovu lokalnu zajednicu učinili jedinstvenom i unaprijedili saradnju sa Vladom Republike Srpske.

Sastanak je održan u teslićkom Odboru SPS-a, čiji je predsjednik Dragutin Škrebić rekao novinarima da je ova stranka na izbornoj konferenciji 23. decembra izabrala svog člana Slavena Jelića kao kandidata za načelnika opštine i smatra da je on prihvatljiv za druge političke subjekte.

“Očekujemo da ove druge partije podrže našeg kandidata jer je riječ o mladom čovjeku, menadžeru ekonomisti koji već radi u organima uprave, veoma dobro radi sa nevladinim sektorom i sarađuje sa Vladom Republike Srpske”, istakao je Škrebić.

On je rekao da je večeras održan drugi sastanak sa rukovodstvom SNSD-a, koji je proširen sa predstavnicima DEMOS-a, Ujedinjene Srpske i SP-a, i najavio nastavak pregovora kako bi bio odabran najprihvatljiviji kandidat za načelnika ove opštine.

Predsjednik teslićkog Odbora SNSD-a Radislav Đurić rekao je da ova stranka ima svog kandidata za načelnika opštine i da su ovakvi sastanci dobar način da se proširi koalicija na dobrobit Teslića, kako bi ova opština počela da sarađuje sa Vladom Republike Srpske i realizuje neophodne razvojne projekte.

“Zajednički ćemo odlučiti koji je to najbolji kandidat za načelnika opštine”, naveo je Đurić.

(SRNA)

Povezani članci:


O portalu

Teslić danas - Vaš internet portal!

Najposjećeniji internet portal u Tesliću. Šesnaest godina sa Vama. Hvala na povjerenju!

Kontakt e-mail: teslicdanas@gmail.com