Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Šta nam zvezde predviđaju za ovaj mesec

Pročitajte šta nam zvezde predviđaju za decembar.

OVAN

Ljubav

Ako ste u vezi, posvetite više pažnje partneru i idite na neki kraći put. Moguće su nesuglasice sa partnerom u periodu od 3. decembra do 23. decembra, pa pazite šta pričate. Ovog meseca možete upoznati neku zanimljivu osobu na putovanju ako ste slobodni. Potrudite se da budete otvoreni za nove prilike za ljubav.

Posao

Moguće su neke odluke koje neće biti baš dobre po Vas, pa ne bi trebalo da ih donosite na brzinu. Potrudite se da se usredsredite na ono što već sada radite, ne započinjite ništa novo jer nije sigurno da ćete imati uspeha.

Zdravlje

Bavite se sportom ovog meseca. Jačajte imunitet. Moguća je prehlada krajem meseca.

 

BIK

Ljubav

Ovog meseca ćete biti prilično željni pažnje i strastveni. Potrudite se da se usredsredite na strastvenost u vezi. Moguće su manje rasprave sa partnerom jer ćete u prve tri nedelje ovog meseca imati apojačanu potrebu za slobodom. Ako ste slobodni, moguća je neka avantura. Skloni ste flertu i ne želite ništa ozbiljno ovog meseca.

Posao

Ovog meseca Vas očekuje dosta promena na poslu. Bitno je da se uskladite sa kolegama. Budite vredni i agilni. Dajte svoj maksimum. Nove ideje, novi projekti - sve to ovog meseca doprinosi uspehu na poslu.

Zdravlje

Napetost raste tokom meseca. Moraćete da se bavite nekom fizičkom aktivnošću da biste bili zdravi do kraja ove godine.

 

BLIZANCI

Ljubav

U decembru Vas očekuje neko novo poznanstvo, možda čak i nova veza sa osobom koja nije iz Vašeg meseca. Tokom ovog meseca posvetite više vremena osobi sa kojom flertujete odavno. Bitno je da budete komunikativni. Zauzeti, ljubav cveta i bićete veoma zadovoljni ovog meseca što se tiče partnerskih odnosa.

Posao

Nije baš idealno stanje što se tiče posla za Vas. Mars u polju posla daje neke probleme na poslu, ali ako sarađujete sa muškim osobama, pokušajte da neki deo posla prebacite njima. Ne morate sve sami. Bitno je samo da se dogovorite sa kolegama šta ko treba da radi. Budite temeljni.

Zdravlje

Moguća je prehlada. Idite na rutinsku proveru kod lekara.

 

RAK

Ljubav

Ovog meseca, ako ste zauzeti, bilo bi dobro da ne zapostavljate partnera. Može se osećati prilično loše jer uviđa da nemate vremena za vezu. Kad god imate slobodno vreme idite na neko novo mesto, bio to kafić, jezero, planina - bitno je samo da se nešto dešava da ne biste upali u kolotečinu. Osobi koja Vam se dopada otvoreno iznesite svoje namere. Prijatelji Vas mogu upoznati sa nekom osobom sa kojom ćete imati dosta toga zajedničkog.

Posao

Najbolje bi bilo da budete što otvoreniji prema kolegama. Sve što želite da uradite ili promenite recite svima sa kojima sarađujete. Tako ćete lakše doći do dogovora i do rešenja. Ako imate priliku za neko usavršavanje, iskoristite to.

Zdravlje

Ovog meseca ste odlično raspoloženi i sve Vam ide od ruke. Niste odavno bili u boljem zdravstvenom stanju. Samo tako nastavite.

udvaranje, flert, muvanje, ljubav, romantika, sveće, vino
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

LAV

Ljubav

Bilo da ste u vezi ili ne, ovaj mesec će biti nezaboravan. Ne propustite dobre prilike za neka putovanja, zabavu. Ako ste slobodni, neko novo poznanstvo se može pretvoriti u nešto više. Ukoliko ste zauzeti, bićete veoma zadovoljni odnosom sa partnerom.

Posao

Moguće su veće promene na poslu koje odavno želite. Imate potrebu da se usredsredite na neke obaveze koje ste odavno započeli. Bitno je da godinu završite uspešno, jer će svođenje računa pokazati šta ste radili do sada.

Zdravlje

Moguć je problem sa leđima ovog meseca. Nervozni ste. Unosite više tečnosti. Moguć je problem sa urinarnim traktom i pritiskom.

 

DEVICA

Ljubav

Sa partnerom ovog meseca možete da očekujete sjajne trenutke kod kuće. Prijatelji mogu uneti živost u Vaš odnos. Bitno je da ne zapostavljate društveni život zbog veze. Na putovanju ćete možda upoznati neku osobu koja će Vam se dopasti, ako ste raspoloženi za ljubav i vezu. Zvezde pokazuju da možda već znate osobu kojoj se dopadate, a ako ne, preko nekog člana porodice možete upoznati nekog ko će Vam prijati.

Posao

Nove predloge za promene na poslu treba usvojiti. Ne propuštajte dobre poslovne prilike od nekih osoba koje nisu iz Vašeg mesta. Treba iskoristiti svaki dobru šansu za napredak. Ako radite od kuće ili je porodični posao u pitanju, nećete imati nikakve probleme.

Zdravlje

Ovog meseca nećete imati veće probleme sa zdravljem, ali ako ste imali pre probleme sa leđima, išijasom, sada je to takođe moguće.

 

VAGA

Ljubav

Ovog meseca ste optimistični. Zauzeti, verujete da sve probleme sa partnerom možete da rešite. Budite otvoreni za svaki dogovor, razgovarajte o problemima i probajte da nađete zajedničko rešenje.

Ako ste slobodni, moguća je neka avantura, ali zadržite to za sebe. Ne obazirite se na tračeve. Ubedili ste sebe da Vam je dobro i to nije tako loša opcija. Neka osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život.

Posao

Pod stresom ste zbog posla. Nema potrebe toliko da brinete jer su Vam zvezde naklonjene. Jedino što može biti problem je to što previše trošite, pa Vam se čini da nikada nemate dovoljno novca. Budite malo realniji i smanjite želju za šopingom. Odredite prioritete.

Zdravlje

Ovog meseca je bitno da se ne prejedate jer ste skloni gojenju.

 

ŠKORPIJA

Ljubav

Ako ste zauzeti, trebalo bi da budete više posvećeni drugima, a ne samo sebi. Dajte svoj maksimum da se uklopite sa drugima. Uradite nešto lepo za partnera, on će to ceniti. Neko ko odavno pokušava da Vam priđe se brine da će biti odbijen. Budite dostupniji. Ako niste u vezi, onda bi bilo dobro da izađete sa nekom osobom koja Vam izgleda stabilno, koja Vam uliva poverenje.

Posao

Odnosi sa saradnicima će biti stabilni i korektni. Jako ste vredni i sve Vam ide od ruke. Dosta radite ali znate da će se sve to isplatiti. Kolege Vas podržavaju, kao i nadređeni. Samo tako nastavite. Ono što je bitno je da ne trošite previše nova u prve tri nedelje decembra. Sačekajte kraj meseca da biste bili sigurni da je sve u redu na poslu.

Zdravlje

Bilo bi dobro da se hranite zdravije jer su mogući problemi sa varenjem. Provedite više vremena u prirodi, to će Vam svakako prijati.

ljubav, veze, par
Foto: Guliver/Getty images, Thinkstock

STRELAC

Ljubav

Ovog meseca će ljubav cvetati u Vašem slučaju. Venera je u Vašem znaku i to Vam donosi obilne prilika da ostvarite neku vezu, da se zaljubite. Na javnom mestu, u izlasku, možete upoznati neku osobu koja će Vam se dopasti. Ako ste zauzeti, u vezi će sve biti sjajno, kako odavno nije bilo. Ono što je jedino bitno je da ne opterećujete partnera nekim stvarima iz prošlosti, da nađete pozitivnost u svakom trenutku, jer će to održati entuzijazam i uživaćete u vezi.

Posao

Što se tiče posla, nije Vam baš do rada. Nemate fokus i to primećuju svi oko Vas. Neće Vam biti lako od 3. do 23. decembra, kada nećete imati idealnu komunikaciju sa kolegama. Ono što je važno je da ne da pozajmljujete novac od drugih, ni drugima. Neka muška osoba koja Vam je bliska Vam može napraviti neki problem na poslu. Ne započinjite nove poslove.

Zdravlje

Nemojte previše da radite jer bi taj stres mogao negativno da utiče na Vaše zdravlje. Nađite način i vreme da se opustite.

 

JARAC

Ljubav

Zauzeti Jarčevi, kod Vas će se pojaviti ideja o nekoj tajnoj vezi, o pomirenju sa osobom sa kojom ste već bili u vezi. Pazite jer to možda neće biti tako dobra odluka. Budite realni i ne kvarite stabilan odnos sa partnerom. Slobodni, Vama je ovog meseca lakše jer se sve mogućnosti za početak neke nove veze, avanture ili prerastanja flerta u nešto više, otvaraju. Imaćete dosta dobrih prilika za promenu ljubavnog statusa, iskoristite ih. Poslednja nedelja ovog meseca donosi stabilizaciju.

Posao

Sjajno Vam sve ide na poslu. Radite više nego obično i sve privodite kraju. Konačno ćete videti pravo stanje stvari i bilans cele godine u poslednjih desetaj dana decembra. Potrudite se da do tada sve odradite što ste započeli. Pazite da sve odradite na vreme.

Zdravlje

Odlično se osećate, ali je moguć manji problem sa cirkulacijom. Ako idete negde na skijanje, pazite se povreda.

 

VODOLIJA

Ljubav

Partner se može osećati zapostavljeno. Posvetite više pažnje partneru i sve će biti u redu. Venera je u Vašem polju prijateljstva. Tokom poslednje nedelje meseca decembra ćete želeti, ako ste slobodni, da uplovite u neku avanturu, tajnu vezu. To i nije tako loša ideja, bitno je da se nešto dešava.

Posao

Imate previše obaveza koje se stalno uvećavaju. Ako vam neko ne pomogne, nećete stići sve da uradite na vreme. Ono što je važno i dobro za Vas je to da možete na kraju meseca da očekujete napredak na poslu. Povišica ili poslovni put su izvesni.

Zdravlje

Odlično se osećate ovog meseca. Nećete imati nikakve tegobe.

 

RIBE

Ljubav

Ako ste u vezi, popraviće se aspekt strasti. Komunikativniji ste nego obično i to će poboljšatiodnos. Nije Vam do romantike, ali to ne znači da ne možete da se čujete ili popričate uživo sa osobom koja Vam se dopada jako dugo. Posvećeni ste poslu, ali ne zapostavljajte zbog toga ljubavni život. Slobodni, preko posla ćete možda upoznati neku zabavnu i veselu osobu.

Posao

Pred Vama su dobre poslovne prilike. Imate dosta posla, ali ne radite više stvari u isto vreme. Potreban Vam je fokus. Odredite šta je prioritetno i time se vodite. Ne ulazite u sukob sa kolegama nego pokušajte da što pre odradite svoje obaveze.

Zdravlje

Moguća je alergija. Ne konzumirajte jaku i ljutu hranu, jer je moguć problem sa varenjem.

Izvor: Mondo

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.