Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Ovi horoskopski znakovi prejako vole - i zbog toga često pate

Prema zodijaku, slijedeći horoskopski znaci ne umiju da drže distancu, lako se prepuštaju emocijama i uplovljavaju u romanse. Ipak, to ih često mnogo košta, te iz veza izlaze povređeni.

Upravo zato što su prirodni, spontani i iskreni, ovi horoskopski znaci često doživljavaju ljubavne krahove.

Proverite jeste li među njima...

Rak 

Rakovi spadaju u najemotivnije znakove. Upravo zbog toga pokušavaju u početku veze da budu suzdržani kako bi sakrili ono što osjećaju ili misle o partneru. Ipak, veoma brzo će iz njih isplivati sve emocije. U trenutku kada shvate da im neko u potpunosti odgovara, spontano će se prepustiti - bez previše razmišljanja. Pripadnici ovog znaka su spremi da urade sve za svoju voljenu osobu, a to može gušiti njegovog partnera.

Ribe 

Kao glavna mana ovog horoskopskog znaka navodi se njihovo skrivanje briga i nezadovoljstva koje osjećaju u sebi. Oni to skrivaju od svih, povuku se i prepuste drugima na volju. Na taj način postaju "žrtve", spremne da urade sve za svog partnera, ne misleći na sebe. To ih često košta, te iz veze Ribe izlaze sa slomljenim srcem.

Strelac 

Kada pronađu osobu koja im se dopada, Strelci su spremni da urade sve za nju. Oni uvijek djeluju instinktivno, a kako su lepršavi, često se u vezi potpuno prepuštaju i gube razum. Vode se motom da žive "sada i ovdje", a upravo to ih čini slabim i ranjivim.

Izvor: Agencije, Glas Srpske

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


Dnevni horoskop