Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Za Raka je Strelac poguban, a Blizanci jedan znak pretvaraju u opsesivnog ludaka

Mnogo puta ste već pročitali koji je znak se savršeno poklapa sa vašim kada su emocije u pitanju, ali znate li da postoje i znakovi koje treba izbegavate? Ove kombinacije su tako toksične, da u njima poslednje što možete da očekujete je ljubav.

Ovan 

Izbegavajte: Jarca 

Ovan voli da krši pravila, a Jarac je vladar odluka. Ovan bi se u toj vezi osećao kao da ja stalno na meti kritika Jarca. Spontanost je vaš drugo ime, a Jarac ne ide ni na večeru bez rezervacije. Oba znaka teže visokim dostignućima, ali radoholičar Jarac je taj koji je ulancima vezan za svoj posao. Možete se osećati kao da ste u vezi i sa Jarcem i sa njegovim šefom, a to znači od pažnjekoju želite nema ništa. 

Bik 

Izbegavajte: Vodoliju 

Ne računajte na to. Iako volite svoja pravila, Vodolijina čudna osećanja Vam iskreno smetaju. U vezi, Vi ste topli i srčani, a Vodolija funkcioniše na zbunjujućem paradoksu logike i pobune i ima previše izraženu potrebu za jednakošću. Može se eksperimentisati između čaršava, ali u stvarnom svetu? Ne baš. 

Blizanci 

Izbegavajte: Škorpije 

Igra zavođenja je nesporno „hot“ u ovoj kombinaciji dok jedno drugom šaljete golišave fotografije na Snepčetu ili razmenjujete poruke u toku dana. Ali stvari postaju komplikovanije kad odnos treba da preraste u nešto ozbiljno. Mislili ste da je to samo flert i da želite da se prepustite i vidite šte će se dogoditi. Međutim, Škorpija zahteva vernost čak i pre prvog poljupca. Svojom snagom volje i urođenom manipulativnošću, učiniće da brzo postanete pokorni njihovoj dominaciji. 

Rak 

Izbegavajte: Strelca 

Divlji, razuzdani Strelac uleteće u vaš život kao tornado - i ponekad, to će biti upravo ono vam je potrebno. Ali, ne možete dugo izdržati taj nepredvidiv obrazac ponašanja, a da vaša krha osećanja ne dovedete u stanje izrazite aneksioznosti. Strelčev pomahnitali društveni život i putovanja će biti protivni vašoj potrebi za udomljenjem u jednom mestu i čežnjom da imate vreme samo za sebe. Kada ste vi otvoreni i iskreni, Strelac se šali - i ne može da razume zašto neke stvari (kao na primer vreme provedeno sa porodicom) značajne za Vas. 

Lav 

Izbegavajte: Ribe 

Ribe, koje su sanjari, odmah će Vas zaslepeti i očarati. To je magičan saputnik koji će vas milovati u zemlji vaših snova. Bukvalno možete izgubiti osećaj za stvarnost čekajući zoru sa ovim noćnim stvorenjem. Ali ispod fantastične glazure, Ribina tmurna osećanja mogu biti depresivna. Počećete da shvatate to lično i izluđivaće vas kad Riba postane tumorna, ignorišući vaše poruke duže nego što jedan Lav može da podnese. I nijedno od vas nema dovoljno snažnu volju kad se radi o novcu. To vas može ostaviti u dugovima. 

Devica 

Izbegavajte: Vage Konačno neko ko ceni Vaš istančan ukus. Prvih nekoliko sastanaka biće čista magija... Ako uspete da se dogovorite oko vremena. Vi tražite tačnost, dok Vaga ima naviku da kaže „čućemo se“. Pre nego što se opustite i postanete bliski, morate znati da taj odnose ima smisla. Vaga sa druge strane jedva da mogu da ispoštuju plan za večeru. Vaga takođe odbija upletanje u romantičan odnos. Vaše strpljenje će popustiti i pretvoriti Vas u zlu i frustriranu osobu. Definitivno nije dobar izbor za Devicu. 

Vaga 

Izbegavajte: Device 

Knjiški moljac i obrazovana Devica izgleda kao savršen izbor na prvi pogled. Imate sličan ukus i oboje uživate u finim stvarima u životu. Međutim, Devica koja je orijentisana na rezlutat se uvek trudi da unapredi sebe, dok vi gledate svet iz drugih, roze naočara. Osećate se pritisnuto njihovim zahtevima za sigurnošću i više akcije i njihovim neprekidnim savetima kao da unapredite sebe. Vi ste neko ko voli da poklanja i ko ne štedi na ljude koje voli, dok je Devica najizdašnija prema samoj sebi. Kada počnu da vas kritikuju, hemija između vas nestaje. 

Škorpija 

Izbegavajte: Blizance 

Iako ste bespomoćno privučeni živahnošću Blizanca, nemogućnost da ih smirite i da naterate da vam se posvete iz vas će izvući ono najgore. Njihovi promenjlivi načini komunikacije nateraće vas da opsesivno proveravate telefon, a flert bez kajanja će se pretovoriti u buncanje ljubomornog ludaka. 

Strelac 

Izbegavajte: Rakove 

Kulturan i gurman, Rak je sjajna osoba za druženje, ali bolje ih držite u "friend" zoni. U vezi, ovaj hladan ciničan znak može postati nametljiv. Vaš alarm intimnosti će se oglasiti kad se već posle trećeg sastanka Rak ušuška u vaš stan, a izlivi emotcija ostaviće Vas blago uplašenim. Jednostavno, nije za vas. 

Jarac 

Izbegavajte: Ovna 

Jednostavno nema hemije između vas. Ovaj odnos bi lako mogao da se pretvori u odnos zavisnosti koji ubija romansu. Čak iako oboje dobro zarađujete, Ovan daje sebi za pravo da troši vaš teško zarađeni novac dok svoj novac štedi. 

Vodolija 

Izbegavajte: Bikove 

Koliko god da obožavate romantični zanos Bika, intezitet strasti vas može učiniti zbunjenim. Jednostavno vi ne shvatate zašto im je potrebno da im napištete "Volim te" u svakoj poruci ili zašto se osećaju nesigurno kada planirate da se vidite sa prijateljom nasamo. Njihov skup ukus je totalna suprotnost vama. Dok Bik naručuje ostrige i kavijar, vi biste radije dali novac u humanitrane svrhe ili otputovali negde. Vredonosne razlike će na kraju dovesti do prekida ove veze. 

Ribe 

Izbegavajte: Lava 

U početku, bićete zaslepljeni lavovim viteštvom i galantnim romantičnim gestovima. Bićete spremni da budete sa njim 24 sata dnevno. Ali ko je ta osoba koja vas obara s nogu? Vaša želja da uronite u dublje vode i razgovarate o ozbiljnim i intimnim stvarima biće sprečena njegovim konstantnim upadicama, pohvalama i menjanjem teme. Lavovi ne vole da pokažu slabost i pravi je napor dopreti do njih, nekad čak i gubljenje vremena.

Izvor: B92

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


Dnevni horoskop