Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

BUDITE OPREZNI DO 15. MAJA Prema ovim horoskopskim znakovima Mars je neprijateljski postavljen

Planeta Mars je ušla u znak Blizanaca i tako će biti do 15. maja. Mars u astrologiji predstavlja borbenost, poroke i ljutnju, a u ovom znaku se osjeća nemirno i traži rešenja problema.

Ako ste rođeni u znaku Blizanaca, Djevice, Strelca i Riba, budite oprezni u sportu, saobraćuju i radu sa strujom. Vama će Mars biti neprijateljski položen, što može dovesti do povreda, zamora mišića i incidenata s materijalnom štetom.

Tokom ovog tranzita vaša psihička energija će biti jaka i u potrazi za fizičkim svojstvom. To znači da ćete puno govoriti, nervozno hodati po prostoriji i obavljati nekoliko poslova odjednom. Zbog povećane radne motivacije želićete da obavite previše poslova u kratkom vremenu, prenosi Stil.

Iako će vam se činiti da spretno žonglirate zadacima, bićete površni i neprecizni. Potrošićete dosta vremena na ispravljanje grešaka, ako ih uopšte uočite. Opuštanje vam neće ići od ruke. Čim ostanete besposleni, nešto će vas gristi iznutra i terati na akciju ili razmišljanje.

otreba za druženjem će biti povećana, a većinu vremena ćete provoditi pokušavajući da nadmudrite nekoga. Jedni ćete drugima pokušavati da dokažate da ste u pravu uz pomoć jeftinih logičkih obmana ili ćete se zapetljati u priču pa ćete se svađati zbog toga.

To neće imati težih posledica ako se radi o neformalnom razgovoru, ali ako pregovarate o nečemu važnom, što prije pređite na suštinu i ne skrećite s teme. U suprotnom nećete doći ni do kakvog zaključka ni odluke.

Ako imate poteškoća sa spavanjem, to bi moglo da se produbi u narednih mesec i po dana. Ako ste od onih što mirnije spavaju očekujte da će vam san biti isprekidan i da ćete se buditi nenaspavani.

Prolazak Marsa kroz Blizancem povoljan je za sport i rekreaciju. Umjereno umaranje pomoći će vam i da lakše zaspite i čvršće spavate.

Izvor: Srpskainfo

   

Izneseni komentari su privatno mišljenje autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.

Magazin Najčitanije

Dnevni horoskop