Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Gledajte serije zajedno

Nema ničeg lepšeg nego ušuškati se sa voljenom osobom i zimske dane prekratiti uz omiljenu seriju. Međutim, i to može da stvori probleme u vezi! Kako, pitate se.

Jedna studija u kojoj je učestvovalo 2.000 ljudi pokazala je da svaki četvrti ispitanik misli da je gore da njegov partner krišom gleda neku seriju nego da osobi suprotnog pola šalje dvosmislene poruke na granici flerta. Pa opet, većina to radi.

Tri od četiri ispitanika priznalo je da je pogledalo narednu epizodu serije a da nije reklo partneru, dok je svaki peti krišom odgledao celu sezonu neke serije. Veći izdajnici su muškarci, 35 odsto pripadnika jačeg pola ne krije da gleda seriju iza partnerkinih leđa, dok će svaki četvrti odgledati celu sezonu. Žene su nešto bolje, pa partnera sa junacima na ekranu vara 27 odsto pripadnica nežnijeg pola.

Neki otkrivaju da su glumili bolest kako ne bi izašli na sastanak. Umesto toga su ostali u toplom domu i gledali omiljenu seriju. Svaki četvrti to radi da bi mogao da zadirkuje partnera i da mu otkrije šta će se sledeće dogoditi.

Britanci najčešće varaju kad je u pitanju serija "Igra prestola", a na listi "preljubnica" su i "Seks i grad", "Okružen mrtvima", "Šerlok", "Čista hemija", "Domovina", "Bekstvo iz zatvora".

Izvor: novosti.rs

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.