Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

ŠOKIRAĆETE SE! Osam najvećih strahova muškaraca u vezi sa seksom

Iako smo do sada živele u ubeđenju da je momcima vrlo jednostavno i da su oni uvek spremni za vrelu akciju, sledeći tekst će nas demantovati. U nastavku sledi osam strahova koje je svaki muškarac iskusio bar jednom u svom životu i videćete koliko zapravo njima nije lako!

Loš seks

Oni se, možda čak i više od ženskog roda, plaše da će seks da bude loš. Brine ga kako će se pokazati i da li će uspeti da uskladi energiju sa svojom partnerkom. Ukoliko je sa devojkom ostvario divnu konekciju, danima pred sam čin će se moliti da jedno drugom odgovaraju i u krevetu.

Strah da će se njegov ponos spustiti

Da, ovo zaista ume da bude frustrirajuće, pogotovo ako je lepša polovina raspoložena za nastavak akcije.

Lažiranje orgazma

On je pun samopouzanja kada je seks u pitanju, ali onda se zapita… Šta ako je svaka devojka sa kojom je spavao jednostavno odglumila orgazam? Ovo pitanje proganjaće ga noćima i pokušavaće da se ubedi u suprotno, sve dok to i ne uspe.

Znoj

Muškarci se dosta znoje, pogotovu kada se izlažu fizičkom naporu. Za njega seks jeste trenutak kada troši svoju dugo skupljanu energiju, te se plaši da bi koja kapljica mogla jasno da se primeti ili još gore, da će znoj izazvati smrad zbog čega će vam biti neprivlačan.

Prekidanje akcije pitanjem “Da li je već unutra?”

Ovaj strah možda i nije toliko realan, međutim ogroman broj filmova nam prikazuje upravo ovu situaciju, te je normalno da se javi strepnja da će se upravo ovo desiti i njima…

Saučesnik koji ne želi da sarađuje

Od svih strahova, ovaj se momcima ipak najčešće zaista obistinjuje. Ukoliko njegov mali ortak ne želi da sarađuje, činjenica je da seksa neće biti. Nažalost, mnogi muškarci postaju opsednuti ovim strahom, te izazovu paniku koja svakako neće navesti njegovu dragocenu stvar da se digne.

Strah da mu je ponestalo kondoma

Seks sa zaštitom je veoma bitan, ali kada momci znaju da su istrošili sve kondome, u njima se budi velika dilema. Da li da pitaju vas imate li slučajno prezervativ višak ili da zatraže seks bez zaštite? U oba slučaja, vrlo je moguće da će morati još da čeka, kako bi se seks uopšte dogodio, što mu je najveća kazna.

Gasovi

O da, momci znaju da tokom seksa mogu da se dese sramotne situacije, ali ono što ih muči jeste kako ćete vi reagovati na to. Možda ćete se nasmejati i nastaviti da uživate, možda ćete ignorisati dešavanje, a možda ćete svima ispričati i raskinuti sa njim!

Izvor: besnopile.rs, Prva.rs

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.