Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Bogati turisti više ne opsedaju Budvu: Ovo je nova hit destinacija

Sumirajući rezultate ovogodišnje turističke sezone, budvanski ugostitelji ističu da bogati turisti, koji su decenijama opsedali Budvansku rivijeru, menjaju smer.

I leto 2018. je pokazalo da gosti punijih džepova sve više stižu u Tivat i "Porto Montenegro", koji je Crnu Goru visoko pozicionirao na turističkoj mapi Mediterana. 

Nautičko-turistički centar "Porto Montenegro", najatraktivniji kompleks tog tipa na istočnoj obali Jadrana, vrvi od turista i ovih poznih oktobarskih dana. 

"Naš centar je u jeku sezone posećivalo dnevno 10.000 turista, pa i više", kaže Danilo Kalezić iz "Porto Montenegra" za "Novosti". - "Gosti dolaze da provedu dan ili nekoliko časova u našim lepim restoranima, na bazenu, u galerijama, buticima i drugim objektima ove velike marine, u sastavu koje je šest luksuznih rezidencijalnih vila i prestižni hotel sa pet zvezdica. Dominiraju gosti iz zapadne Evrope, ima Rusa, gostiju iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Katara, Bahreina... Bilo je i gostiju sa Dalekog istoka, ali i iz Srbije, BiH, Makedonije..."

Izvor: B92

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


    Magazin Najčitanije

    Vežbajte makar i sedeći

    20.01.2019 Zdravlje

    Ovo su najbolji roditelji

    22.01.2019 Porodica