Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Iz poljupca pročitajte šta oseća prema vama

Evo šta se krije iza poljupca u čelo, obraz…

Poljubac je uzbudljiv, pun strasti, senzualan je. Pravi poljubac je ona iskrica kojom započinje uzbuđenje. A ako poljubac potraje, osećate kako vam srce kuca sve brže i brže... I divan je osećaj.

Ali, ti "ozbiljni" poljupci (posle kojih ne možete da ne završite u krevetu) nisu jedini u kojima uživamo.

Svaki poljubac je odraz osećanja osobe sa kojom ste u vezi, pa evo šta znače različite "vrste" poljubaca:

Poljubac u čelo

"Poljubac u čelo pokazuje da između vas vlada snažna bliskost, a ako vas partner ljubi u čelo, sasvim je izvesno da ste mu seksualno privlačni i 'slatki' u isto vreme", kaže za PopSugar dr Dejvid Benet, bračni terapeut.

Poljubac u čelo je odraz iskrene ljubavi i snažne povezanosti među vama. Takođe, to je i način da partner iskaže zastitnički stav i da vam pokaže da vas podržava. Ovaj tip poljupca je odraz emocionalne bliskosti.

Poljubac u stomak

"Ako vas partner ponekad poljubi u stomak, to znači da je potpuno opušten, da oseća snažnu bliskost, ali i da ga seksualno privlačite, jer poljubac u stomak ne samo da podrazumeva određenu povezanost, već je i prilično blizu intimne regije", objašnjava Benet.

Drugim rečima, malo je verovatno da će vas u stomak poljubiti neko kome ste samo prolazna avantura.

Poljubac u vrat

Vrat je osetljiva, ranjiva zona (znate već, karotide prolaze tuda)… "Ako vas partner ljubi u vrat, pokušava da vas dovede u iskušenje, želi da pokažete da ste ranjivi", kaže Benet. To je istovremeno i snažna erogena zona i vrlo je verovatno da osoba koja vas tu ljubi želi da vas "odvuče" u krevet što pre. Svrha ovih poljubaca je da vas uzbude, naravno, i upravo zbog toga su oni uobičajeni deo predigre.

Poljubac u obraz

Možda ste ipak samo prijatelji. "Ako vas osoba sa kojom ste u vezi ljubi samo u obraz, moguće je da više nije ni seksualno ni romantično zainteresovana za vas", objašnjava dr Benet.

Ali, ako poljupci u obraz nisu i jedini koje dobijate, onda su slatki mali podsetnik da vas partner voli.

"Sve zavisi od situacije, ponekad poljubac u obraz znači da partner trenutno ima mnogo toga na umu, tako da mu nije do fizičke intimnosti, ali želi da vam pokaže da vas voli", kaže on.

Poljupci svuda po telu

Osoba koja vam čitavo telo obaspe poljupcima je vrlo, vrlo zaljubljena. "Poljupci po celom pokazuju da partnera seksualno veoma privlačite, i da je vrlo zainteresovan za vas", objašnjava dr Benet.

Poljupci "od glave do pete" pokazuju da vas ta osoba strastveno voli, da je posvećena vezi i da želi to da vam pokaže.

Partner želi da budete intimni, i da istraži svaki milimetar vašeg tela… Zvuči savršeno, zar ne?

Strastveni, francuski poljubac

Intenzitet, snažna "hemija" i posvećenost… Ovaj poljubac vas prosto preplavi. To je dobar znak da vam je partner privržen, bar što se seksualne strane veze tiče.

Razmislite i sami, lako je cokiti nekoga u obraz, čak i ako ne gajite naročita osećanja. Ali strastveno poljubiti nekoga do koga vam nije stalo… To već malo teže ide, zar ne?

Izvor: Mondo

   

Izneseni komentari su privatno mišljenje autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.

Magazin Najčitanije