Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Reklamiranje na portalu Teslić danas

Zašto odabrati našu marketing ponudu?

Reklamiranjem na Internet portalu "Teslić danas" u kratkom vremenskom roku povećati će se posjećenost Vaših web stranica, što daje povećanje prodaje vaših proizvoda i usluga. Portal "Teslić danas" mjesečno bilježi preko 50.000 otvorenih stranica, a svaki dan stranice našeg portala pregledava više od 4.500 različitih posjetilaca (unique visitors).

Prihvatljiva cijena

Marketinška kampanja na Internetu ima znatno veći učinak od kampanje iste cijene u nekom od klasičnih medija. Promotivne kampanje na Internetu mogu se modifikovati i usmjeravati cijelo vrijeme, čak i kada kampanja već počne!

Mogućnosti oglašavanja

Najrasprostranjeniji oblik Internet reklamiranja je putem statičkih i animiranih reklamnih banera sa linkom na Vašu web stranicu. Svaki od banera vidljiv je na naslovnoj stranici, a po dogovoru i na podstranicama portala. Pozicije i dimenzije na kojima se mogu postaviti reklamni sadržaji možete sami odabrati. Dimenzije reklamnog prostora se mogu mijenjati prema Vašim željama.

Vrste oglašavanja

- Reklamni baneri
- Objavljivanje sponzorisanih članaka sa istaknutom pozicijom prikazivanja
- Sponzorisanje pojedinih rubrika kao i generalno sponzorstvo portala na određeni vremenski period
- Marketing prema Vašim željama i potrebama...

Sva pitanja vezana za marketing na našem portalu pošaljite na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili nas možete kontaktirati putem telefona 065 494 966.

   

Izneseni komentari su privatno mišljenje autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.