Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Pakao za sudije u Grčkoj: Znamo da ste namestili, je***emo vam majku

Vlasnik košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitris Janakopulos ponovo je "divljao" na jednom meču i optužio sudije za nameštanje.

Janakopulosov Panatinaikos je igrao protiv Olimpijakosa u grčkom derbiju i na kraju dobio taj meč sa 93:80, ali nije sve "cvetalo" za PAO.

"Zeleni" su gubili tokom prvog poluvremea i Janakopulos je kao glavne krivce za loš rezultat svoje ekipe okrivio sudije.

On je na kraju druge četvrtine sačekao sudijsku trojku da ode u svlačionicu i opleo po njima otpuživši ih da su namestili meč, kako je prvo preneseno. Panatinaikos se u međuvremenu javio i objasnio da Janakopulos sudije nije optužio za klađenje, već da im je Olimpijakos ponudio novac za pobedu na meču. 

"Znamo sve, znamo da vam je Olimpijakos obećao po 20.000. I Poljaku dvadeset hiljada, i Italijanu dvadeset hiljada, samo je Španac pošten. Sve ćemo prijaviti Bertomeuu, sve",ljutito je rekao Janakopulos sudijama, koje su taj incident prijavile nadležnima tokom meča. 

Kontroverzni Grk je i ranije imao problem sa deliocima pravde kojima je pretio batinama, otpuživao i gnusno psovao, ali se u poslednje vreme, od prošlogodišnjeg prepucavanja sa Evroligom i Đordijem Bertomeuom, smirio. 

Pretio je istupanjem iz EL, prelaskom u FIBA Ligu šampiona, pričao javnosti da je Bertomeu lopov i mafijaš, a sada se vratio na prozivanje sudija. 

Sudijsku trojku na meču Panatinaikosa i Olimpijakosa činili su Paterniko (Italija), Peres (Španija) i Zamojski (Poljska). 

Oni su, takođe, naveli i da su im iz prvog reda tribina OAKA arene konstantno pretile pristalice domaćina govoreći im "da se je**" i da će im je**ti majku".

Izvor: B92

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.