Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Viber vam ne radi dobro? Postoji problem…

Ako od Nove godine imate problema s Viber-om - niste jedini, aplikacija je zaista pretrpela poteškoće tokom rada.

Viber aplikacija je tokom Nove godine imala porast korišćenja od čak 100 odsto, zvanično je saopšteno na Viber Twitter nalogu, čime je potvrđen problem nekih korisnika. Poruke nisu stizale uobičajeno, bilo je problema i sa slanjem, ali Viber tvrdi da je greškom u radu pogođen tek jedan odsto ukupnog broj korisnika. Ako ste u tom društvu - maler, šta ćete?!

 

Aplikacija je tj. njeni inženjeri i zaposleni su davali maksimum da ispeglaju sve i „opsluže“ toliki broj korisnika, što je rezultovalo usporenjima tokom rada, ali bi trebalo da se sve polako vraća u normalu. Viber sad proširuje kapacitete kako do novih propusta u radu ne bi došlo, a potvrđeno je da nije bilo nikakvih sigurnosnih propusta niti su podaci korisnika na bilo koji način bili izloženi lošem uticaju.

Dakle strpite se, tokom dana ili nedelje sve bi trebalo da bude kao ranije. Ukoliko se problem sa kašnjenjem poruka nastavi - pogledajte šta bi moglo da vam pomogne, možda nije u pitanju ovaj problem u radu, nego nešto od ovoga, što smo opisali ranije.

Direktnu Viber podršku potražite na internetu, na zvaničnom nalogu.

Izvor: Mondo

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


Tehnologija Najčitanije

Pratite nas