Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Ko vam gleda profil (i pravi slike ekrana)

Popularna opcija Instagram Stories dobila je novu sigurnosnu opciju.

Ako neko pogleda vašu Instagram Stories objavu - to ćete videti svakako, jer to nam je svima poznato odranije. Ipak, ako neko snimi ono što ste objavili ili napravi snimak ekrana vaše Instagram priče, sad ćete znati i to!

Nova Instagram opcija dojaviće vam ko je napravio bilo kakav „dokaz“ o postojanju vaše javno objavljene Instagram priče. Informacije o tome pronaći ćete pomoću opcije koja je označena kao piktogram kruga sa zracima oko njega. Taj simbol videćete pored profilne slike i imena profila, koji je napravio video ili snimak ekrana koji sadrži vašu Instagram priču, u donjem delu interfejsa, u kojem inače imate mogućnost da vidite ko je pregledao vaše Instagram priče.

Ako vi volite da pravite slike ekrana koje sadrže Instagram priče korisnika koje pratite Instagram će vam to dozvoliti jednom anonimno, a onda će svaki sledeći put o tome obavestiti vlasnika profila.

The Next Web podseća i na ranije uvedenu opciju, koja omogućava da saznate koliko ljudi vam je pogledalo profil na ovoj mreži.

Izvor: Mondo

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


    Tehnologija Najčitanije

    Pratite nas