Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Viber: Ne nasedajte na ovo!

Niko vam ništa ne poklanja, urazumite se!

Još jedna lažna nagradna igra u kojoj pare padaju s neba - bukvalno - zapljusnula je Viber naloge u Srbiji i regionu. Poruku, koju vidite u galeriji slika, najopuštenije ignorišite, jer vam ne može ništa, ali nikako ne odgovarajte na nju, da se ne biste upetljali u sistem, koji bi u kasnijoj fazi mogao da vas košta vaše privatnosti na netu (krađa podataka i slično).

Ovog puta „darodavac“ je velika američka telekomunikaciona kompanija AT&T, koja vam poklanja ni manje ni više, nego 400.000 dolara. Zauzvrat vi bi trebalo da im se javite, popunite upitnik, ostavite svoje podatke na koje da vas kontaktiraju i ko zna šta sve još! Naravno - ne ostavljajte ništa od toga, ni slučajno!

Proverili smo adrese mejlova i veb sajtova, koje su navedene u poruci i nijednu ne poseduje kompanija AT&T, pa se očigledno radi o velikoj prevari.

Zapamtite, niko vam neće pokloniti telefon ni pare, a ni putovanje tek tako, putem nasumično poslate poruke. Jednostavno neće! To je činjenica, naviknite se!

NAPOMENA: Viber nije hakovan niti je probijen njegov mehanizam zaštite. Ljudi koji se bave onlajn prevarama nasumično pretražuju brojeve i šalju poruke na njih.

Izvor: Mondo

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


    Tehnologija Najčitanije

    Pratite nas