Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Šta znači nova Viber poruka (FOTO)

Kompanija Viber s vremena na vreme pošalje nam svima određene poruke, koje su važne iz razlčtih razloga. Pogledajte o čemu se radi s najnovijom porukom.

Sa stupanjem na snagu novih Korisničkih uslova upotrebe i aktivacijom evropske GDPR regulativeViber je opet svim korisnicima poslao novu poruku u kojoj se to razjašnjava. Poruka se nalazi u Viber aplikaciji i da biste je primetili smešta se na sam vrh četova.

Ova poruka važna je zbog toga što je Rakuten Viber uveo nove Pravila i Politiku privatnosti, zajedno sa Korisničkim uslovima u potrebe u kojima se, po GDPR regulativi, ograničava manipulacija korisničkim podacima i korisnicima na uvid stavlja transparentniji prikaz toga kako se podaci koriste. U okviru ovoga je i mogućnost da korisnici sami upravljaju svojim podacima, što je objašnjeno na linku, koji je poslat u poruci. To je ovaj Viber link.

Vreme je, kao što vidite i u našoj galeriji slika, za još jedno ažuriranje aplikacije, kako bi ona bila u skladu sa novim odredbama i kako bi funkcionisala bolje.

Izvor: Mondo

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


    Tehnologija Najčitanije

    Pratite nas