Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

BOMBA: FIFA 19 “otkazala“ PES 2019! (VIDEO)

Transfer decenije, verovatno, mada donekle i očekivan - FIFA 19 je novi “dom“ UEFA Lige šampiona, koja je bila PES ekskluziva.

PES je krajem aprila najavio da je izgubio UEFA licencu za Ligu šampiona i odmah su počela nagađanja o tome da će licencu preuzeti FIFA konkurent. EA, a ni UEFA nisu želeli ništa da komentarišu, ali nakon EA konferencije na E3 sajmu u Los Anđelesu više dileme nema - FIFA 19 imaće UEFA Ligu šampiona za sve svoje igrače.

Na Eletronic Arts konferenciji, piše Play! Zine, koja je otvorila ovogodišnji E3 festival, potvrđeno je da će FIFA 19 imati licencu za Ligu šampiona, a postojaće turnirski mod, ali i Story mod, a moći ćete da ubacite i svoj Ultimate Team. Ovo je značajan udarac za PES, koji je ranijih godina imao upravo Ligu Šampiona kao jednu od prednosti u odnosu na FIFA serijal.

S obzirom na to da PES odavno muči muku sa licencama, ligama, igračima, imenima i klubovima, pitanje je kako će reagovati PES fanovi, sad kad FIFA ima gotovo sve...

FIFA 19 stiže 28. septembra. Pogledajte video, koji najavljuje igru.

Zvaničan E3 tag na MobIT sajtu je E3 2018, a na društvenim mrežama #MobITE32018 - pratite ih za sve novosti vezane za E3 sajam ove godine!

Izvor: Mondo

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


    Tehnologija Najčitanije

    Pratite nas