Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Viber ima novu opciju + kako se ona koristi

Nova Viber opcija omogućiće izmenu svih poslatih poruka.

Ako redovno koristite Viber aplikaciju, nova “Edit“ funkcija mogla bi da vam bude korisna. Ona omogućava da izmenite svaku poslatu poruku u grupi ili razgovorima jedan na jedan, tako što ćete jednostavno zadržati poruku, koju želite da izmenite, a nakon toga pritisnuti “Edit“.

Nakon što unesete izmenu, a omogućena je izmena cele poruke, u dnu sa desne strane stajaće “Edited“, kako bi svi, koji pregledaju poruke naknadno (ili odmah) mogli da znaju da je poruka izmenjena. Da ne bude zabune, osobe, koje učestvuju u četovanju dobiće izmenjenu poruku kao novu poruku u konverzaciji, dakle, kao poslednju primljenu poruku, kako bi se izbegle moguće malverzacija sa izmenom poruka i njihovim sadržajem.

Omogućeno je menjanje YouTube linkova, linkova ka sajtovima, slika i teksta, ali nije omogućena izmena nalepnica, odnosno stikera.

U test fazi, koja je u toku, ova opcija aktivirana je za tek jedan odsto svih Viber korisnika, pa budite strpljivi dok dođe i kod vas.

Nova Viber opcija je omogućena od aplikacije verzije Vber v9.7.0 za Android i iOS korisnike, a za Windows 10 Mobile, Windows Phone i Windows 10 korisnike još uvek ne znamo da li će dobiti ovo ažuriranje.

Izvor: Mondo

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


    Pratite nas