Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Potvrđeno: Samsung Galaxy S10 stiže ranije, evo i fotki

Samsung je potvrdio da će Galaxy S10 stići na prvom ovogodišnje UNPACKED događaju PRE MWC sajma u Barseloni!

Retko ko se ovome nadao, ali Samsung NEĆE najaviti Galaxy S10 model na najvećem Sajmu mobilne telefonije na svetu u Barseloni, nego nekoliko dana ranije u San Francisku, na prvom ovogodišnjem UNPACKED događaju.

Galaxy S10 će biti otkriven 20. februara, a mediji šuškaju da će tada biti prikazana prva tri S10 modela, kao i prvi put predstavljen potpuno funkcionalan Samsung telefon sa savitljivim ekranom. Galaxy S10 5G verzija će biti najavljena, ali će u prodaji biti kasnije tokom 2019. godine.

Serija Galaxy ulazi u svoju desetu sezonu i ovo bi trebalo da bude Samsung spektakl, koji se retko viđa, pa se radujemo velikoj premijeri, koja će biti prenošena putem YouTube Samsung kanala.

Prema pisanju nekih IT medija Galaxy S10 5G bi detaljnije mogao biti predstavljen baš na MWC-u, kad će kompanija, navodno, prikazati i svoje 5G planove, servise i prve uređaje.

Pratite nas, pisaćemo o svim novostima, kako one budu stizale, a do tada pogledajte Samsung CES 2019 nastup, na kojem je kompanija najavila modularne televizore i saradnju sa Apple kompanijom, koja je jedinstvena na tržištu.

Izvor: Mondo

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


  Tehnologija Najčitanije

  Istina je, vraća se! (FOTO)

  13.03.2019 Tehnologija

  Spremna zamena za Android!

  16.03.2019 Tehnologija

  Pratite nas