Prvi poklon je igra Dragon Age: Inquisition, i to verzija koja sadrži sve naknadno objavljene dodatke.

Epic Games Store je pokrenuo veliku rasprodaju igara, tokom koje će igrči moći da kupe većinu igara iz aktuelne ponude uz veoma atraktivne popuste.

Epic MEGA Sale 2024 je počeo u četvrtak 16. maja i trajaće sve do četvrtka 13. juna.U tom periodu, na svakih sedam dana Epic će besplatno dijeliti po jedan novi naslov. Ipak, ti naslovi nisu još uvek svi objavljeni, pa će zato svake nedjelje predstavljati pravo iznenađenje.

Popusti zaista atraktivni, a ovo su samo neki od primjera: Tiny Tina's Wonderlands i Far Cry 6 se prodaju sa 75 odsto popusta, pa njihova cijena iznosi samo 15 evra.

Horizon Zero Dawn Complete Edition se prodaje po cijeni od 12,49 evra. A pravi hit po zabavi što pruža i količini sadržaja koju nudi je Assassin's Creed Valhalla, koji u standardnom obliku košta manje od 12 evra.

God of War, Mortal Kombat 1 i Dying Light 2 Stay Human – Reloaded Editon se mogu pazariti za polovinu standardne cijene.

A čak i da uopšte ne razmišljate o kupovini, rasprodaju vredi pratiti jer je svake nedelje moguće dobiti neku od igara potpuno besplatno. Prvi takav poklon je igra Dragon Age: Inquisition, i to verzija koja sadrži sve naknadno objavljene dodatke.

(MONDO)

Tehnologija najčitanije

Pratite nas

Pratite nas na fejsbuku  Pratite nas na X platformi  Pratite nas na instagramu