Na viber je stigao napredni Pi četbot

Kompanije Rakuten Viber i Inflection predstavile su Pi, pristupačnu veštačku inteligenciju za korisnika Vibera širom sveta.

Pi četbot, koji je direktno dostupan svima na Viberu, će kroz interakciju pružiti najsavremenije iskustvo komunikacije preko razmene poruka i naprednih mogućnosti razgovora.

Četbot je delo studija Inflection, specijalizovanim za kreiranje rešenja iz domena veštačke inteligencije (AI).

Uz naziv koji simbolizuje personalnu inteligenciju, Pi predstavlja izuzetno saosećajnog i posvećenog sagovornika korisnicima različitih interesovanja, kažu iz kompanije Rakuten Viber.

Korisnici će kroz razgovor sa Pi-jem moći da traže savete, dobiju ažurirane informacije, razmatraju probleme ili jednostavno sebi daju oduška tokom dana. Pi će im pomoći da srede svoje misli, naprave jasne planove i deluju u skladu sa njima – bilo da žele da promene radno mesto, nastoje da ozdrave, nauče neku novu veštinu, saznaju najnovije vesti ili naprosto proćaskaju. Pi će od sada biti dostupan korisnicima Vibera 24 sata dnevno.

Uz Pi četbota, korisnicima Vibera će u naredna tri meseca na raspolaganju biti i novi besplatni paket stikera inspirisan Pi-jem kojima će moći da obogate svoje međusobne prepiske. 

(B92)

Povezani članci:


O portalu

Teslić danas - Vaš internet portal!

Najposjećeniji internet portal u Tesliću. Šesnaest godina sa Vama. Hvala na povjerenju!

Kontakt e-mail: teslicdanas@gmail.com