Hofman osuđen: Bijeljinac ide u zatvor jer je šamarao konobara u restoranu

Miljan Vidović Hofman iz Bijeljine osuđen je danas u Osnovnom sudu u Rumi na kaznu zatvora od 10 mjeseci za krivično djelo zlostavljanje i mučenje.

Njemu se sudilo zbog sumnje da je maltretirao i šamarao konobara koji je radio u jednom restoranu u Irigu.

Kako se vidi na snimku na društvenim mrežama, tri muškarca su prišla radniku ugostiteljskog objekta u Irigu, a Miljan je nasrnuo na njega. Čovjek je pokušao da se odbrani, ali mu je Miljan Vidović naredio da spusti ruke. Pokušao je da ga ugrize za lice, unosio mu se u lice vukao ga za uši i udarao mu šamare.

“Spusti ruke. Hoćeš zaklati papagaja? Je l' hoćeš da zakolješ papagaja pred mojom ćerkom? Što si rekao da ćeš da zakolješ, njoj da daš? Je l' njoj da serviraš mrtvog papagaja?”, rekao je, udarajući šamare, prenosi Telegraf.rs.

Čovjek je refleksno podigao ruke kako bi napravio distancu između njih, a Miljan Vidović ga je udario pesnicom u stomak.

Konobar je govorio da nije tako mislio i da je pogriješio, da neće nikad više.

“Ne smeš mom detetu da kažeš bilo šta. Ja sam tebe gledao kao druga, uvek sam bio kulturan. Jesi rekao triput mojoj ćerki da ćeš da zakolješ papagaja? Jesi pogrešio?“, pitao je, a konobar je odgovorio da je to izgovorio i da je pogriješio.

Hofman mu je onda pružio ruku.

“Evo ti ruka, pogrešio si. Nikad te nisam dirao, jesi čuo? Moja žena mi i dalje spominje što si to rekao pred mojom ćerkom, je l' shvataš? Spusti ruku, nemoj da dižeš ruku! Nemoj više nikad, aj ćao”, rekao je Hofman i otišao, prenosi Telegraf.rs.

Podsjećamo, braća Hofman uhapšeni su u novembru prošle godine.

(NN)

Povezani članci:


O portalu

Teslić danas - Vaš internet portal!

Najposjećeniji internet portal u Tesliću. Šesnaest godina sa Vama. Hvala na povjerenju!

Kontakt e-mail: teslicdanas@gmail.com