Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

FILM koji je obilježio godinu iza nas!

U razgovoru sa rediteljem filma "Južni vetar" Milošem Avramovićem saznali smo koliko ljudi je do sada pogledalo ovo ostvarenje i ono bitnije- kad počinje snimanje serije!

Premijera filma "Južni vetar" bila je krajem oktobra prošle godine. Za ovo ostvarenje kažu da je vratilo publiku u bioskope, a o tome svjedoče i ove brojke.

"Do sada je film pogledalo preko 700.000 gledalaca iz Srbije, BiH, Crne Gore. Prikazivanje je počelo i u Makedoniji i Hrvatskoj, ali za sada nemamo kompletne izvještaje. U Sloveniji se prikazuje od 27. decembra, a Bugari mogu premijeru da očekuju 9. januara. Kada saberemo region i gledaoce širom sveta, sigurno ih je do sada bilo preko 800.000!", kaže za MONDO reditelj Miloš Avramović.

Mi smo pisali o tome da će film dobiti nastavak, ali i da će se na ovu temu snimiti i serija, koja će se emitovati na RTS.

"Mogu da potvrdim da snimanje serije počinje početkom marta", najavio je Avramović.

Pogledajte video.

https://www.instagram.com/p/BpSBIbrgNiN/?utm_source=ig_embed

Film govori o beogradskom organizovanom kriminalu, dilovanju droge, krađi automobila...Zapravo svemu onome što nas zapravo okružuje.

Ovo ostvarenje oslikava drugu stranu momaka sa beogradskog asfalta, kao i život jedne generacije koja nije lično iskusila devedeste, ali su se tragovi tih paklenih godina i te kako osjetili u njihovim životima.

Izvor: Mondo

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.