Adela Norijega bila jedna od najdražih i najpopularnijih meksičkih glumica početkom devedesetih godina. Ovdašnja publika gledala ju je u serijama “Pravo na ljubav”, “Izvor”, “Prava ljubav”, “Marija Isabela” i druge.

Adela je imala samo 12 godina kada je njen talenat prepoznao agent u jednom tržnom centru dok se šetala sa majkom. Odmah je bila angažovana u svijetu mode, da bi brzo počela da radi i kako glumica. Nizale su se razne pozorišne uloge, ali televizijske serije su joj omogućile svjetsku slavu. Meksičke serije u kojima je igrala glavnu ulogu razlikovale su se mnogo od dotadašnjih. Naime, u jednoj od njih igrala je lik mlade buntovnice koja se suočava sa drogom i prostitucijom. To je u Meksiku bilo veoma poučno s obzirom da je država bila ogrezla u kriminalu.

U jeku popularnosti počelo se šuškati kako je bila u vezi sa bivšim predsjednikom Meksika, Karlosom Salinasom kojem je navodno rodila sina, a potom i blizance. Međutim, te navode nisu potvrdili, ali ni demantovali ni Adel ni tadašnji predsjednik.

Prije 13 godina ova glumica se sasvim povukla sa scene i iz javnog života. Samim tim što je tako iznenada “nestala” njeno ime je obavijeno velom tajni.

Iako postoji nekoliko Instagram i Fejsbuk naloga sa njenim imenom, niko ne zna kako glumica danas izgleda ni gdje živi, piše Srbija Danas.

(GS)

Zabava najčitanije

Pratite nas

Pratite nas na fejsbuku  Pratite nas na X platformi  Pratite nas na instagramu