Devin Retraj je u hit filmu igrao Baza Mekalistera, starijeg brata Kevina Mekalistera.

Zvijezda serije "Sam u kući" Devin Retraj hospitalizovan je u kritičnom stanju zbog čega je bilo odloženo suđenje protiv njega za porodično nasilje.

Član njegove prodice rekao je juče za TMZ da je glumac koji je najpoznatiji po ulozi starijeg brata Mekolija Kalkina, u međuvremenu otpušten iz bolnice. Devin (47) se trenutno oporavlja kod kuće i prati upustva ljekara, a TMZ prenosi da razlog zbog kojeg je hospitalizovan nije još otkriven.

Devin je danas trebalo da se pojavi na sudu u Oklahomi zbog porodičnog nasilja, ali je suđenje odloženo za naredni mjesec.

Retraj je prije dvije godine fizički zlostavljao bivšu djevojku prijeteći joj da će umrijeti. Incident se desio 2021. u Oklahomi, glumac je viđen kako je u tamošnjem restoranu popio bocu vina, a onda i više čašica drugog alkoholonog pića, a onda je opijanje nastavio i u obližnjem baru.

U baru je bio sa pomenutom djevojkom, a njemu i partnerki su prišli obožavaoci i tražili autogram - Devin je odbio, ali je njegova djevojka insistirala da im da potpis. Nakon odlaska iz bara, par je otišao u hotel gdje je počelo Retrajevo nasilje.

Uhapšen je kasnije tog mjeseca zbog dvije optužbe - za porodično nasilje i nanošenje tjelesne povrede. Pušten je uz kauciju od 25.000 dolara.

(MONDO, Blic)

Zabava najčitanije

Pratite nas

Pratite nas na fejsbuku  Pratite nas na X platformi  Pratite nas na instagramu