Ceca Ražnatović i Željko Joksimović ukrstili su glasove i publici poklonili numeru "Više od sreće".

Muzika na domaćoj sceni od danas je obogaćena još jednom pjesmom koja prijeti da postane nezaboravni hit.

Dvije Balkanske zvezde Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Joksimović udružili su snage i vrijedno radili na duteskoj pesmi “Više od sreće” koja je danas ugledala svjetlost dana. Ovaj projekat nije nastao preko noći. Željko i Ceca su mjesecima pažljivo pripremali svaki detalj kako bi osigurali da pjesma bude savršena.

Uložili su mnogo truda i energije, od komponovanja muzike i pisanja tekstova do studijskog snimanja i produkcije. Oba umjetnika poznata su po svojoj posvećenosti i perfekcionizmu, pa nije ni čudo što se očekuje da "Više od sreće" biti pjesma koja će se slušati generacijama. Tekst i muziku potpisuje Miloš Roganović, a aranžman i produkciju Željko Joksimović,dok je direktor fotografije i reditelj spota bio Miloš Nadaždin.

"Rad na ovoj pjesmi bio je izuzetno inspirativan. Ceca je nevjerovatan profesionalac i izuzetno talentovana umjetnica. Naša saradnja je protekla u divnoj atmosferi i mislim da smo uspeli da stvorimo nešto posebno", rekao je najpopularniji regionalni kompozitor i pop izvođač Željko Joksimović.

S druge strane, Ceca Ražnatović je istakla koliko joj znači ova saradnja.

"Željko je multitalentovani muzičar! Perfekcionista, sjajan pjevač, kompletan umjetnik. Raditi sa njim bilo je veliko zadovoljstvo. 'Više od sreće' je pjesma koja nosi jaku emociju i verujem da će publika to prepoznati i zavoljeti", istekla je Ceca.

Pjesma "Više od sreće" obećava da će postati veliki hit i obeležiti ljeto. Kombinacija prepoznatljivog Željkovog melodičnog stila i Cecine snažne vokalne interpretacije sigurno će osvojiti srca slušalaca. Željko i Ceca su se dokazali kao pravi profesionalci, a njihov duet je još jedan dokaz njihove muzičke veličine, piše Mondo.rs

Posušajte pjesmu:

(MONDO)

Zabava najčitanije

Pratite nas

Pratite nas na fejsbuku  Pratite nas na X platformi  Pratite nas na instagramu