Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Holivudski glumac otkrio: Obožava jednu Srpkinju, ali se zbog nje odrekao majke

Holivudski glumac Kristijan Bejl već 17 godina je u braku sa Sandrom Blažić, američkom agentkinjom srpskih korena. Sandra, čije je pravo ime Srboslava, dete je srpskih emigranata koji su krajem šezdesetih godina otišli u Ameriku i koja mu je vratila veru u ljubav i brak.

Velški glumac godinama se zaklinjao da brak nije za njega i da se nikada neće oženiti, zbog loših odnosa u svojoj porodici u kojoj nijedan brak nije uspeo. 

"Nikad nisam planirao da se oženim. U mojoj porodici svi su razvedeni pa nisam imao zdravo mišljenje o braku", rekao je pre fatalnog susreta sa Sibi. 

Ona je bila asistent Vinoni Rajder. Usledila je kratka romansa, a Sibi i Kristijan venčali su se tajno u Las Vegasu 2000. godine.

Ipak, njegov izbor nimalo se nije svideo njegovoj majci i sestri, pa se glumčeva porodica često svađala. 

Tek sada on je otkrio da sa njima više ne razgovara. Svađa je prerasla u incident, Bejl je iz hotelske sobe izbacio sestru i majku i odrekao ih se zbog svoje ljubavi. 

"Moja supruga je neverovatno jaka žena. Ona je snažna i otresita, ne trpi gluposti i zato je volim'', izjavio je Bejl o svojoj supruzi.

Izvor: Super žena - B92

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


    Zabava Najčitanije