Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Haos u Parovima!

Zbog nanošenja telesnih povreda, jedan učesnik saslušan a drugi u gipsu!

Nenad Marinković Gastoz uhapšen je u vili u Zemunu zbog nanošenja telesnih povreda!

On je u rijalitiju Parovi televizije Happy izazvao incident, u kojem je Branislav Radonjić Brendonnavodno polomio nogu.

Nakon sastanka učesnika u dnevnoj sobi vile, Brendon je u šali pokušao da đuska u blizini Gastoza, koji ga je odgurnuo. Brendon je nezgodno pao i povredio zglob noge.

Na Facebook grupi podrške Brendonu najpre je objavljeno da su mu povređeni ligamenti i iščašen zglob, ali je nakon toga objavljena fotografija iz Urgentnog centra na kojoj učesnik ima gips na nozi, i rendgenski snimak na kojem se vidi prelom.

"Nenad Marinković je u šali sapleo Brendona, koji je nezgodno pao i povredio se. Produkcija je odmah pozvala Hitnu pomoć, kako bi se učesniku pomoglo, a zatim je prevezen u Urgentni, jer je govorio da je 'istegao ligamente'. Ubrzo je stigao lekarski nalaz da se na snimku vidi prelom, za koji lekari smatraju da je nastao kad je Brendon nezgodno pao. Na licu mesta, po službenoj dužnosti, policija je uzela izjavu od Brendona i zatražila izveštaj od produkcije," saopštila je Happy televizija.

"Kurir" prenosi da su obojica aktera incidenta saslušani u Trećem osnovnom sudu, i da je Brendon rekao da će tek posle razgovora sa advokatom znati šta dalje, a da će mu lekari za nekoliko dana reći da li je potrebna operacija.

U saopštenju televizije Happy ističe se da je Marinković kao učesnik rijalitija kažnjen novčano i izolacijom.

Izvor: Mondo

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.