Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

"Samo sam rekao ono što 80 odsto Srbije misli"

Aca Lukas kod Amidžića komentarisao problematičnu izjavu o LGBT populaciji.

Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, gostovao je kod Ognjena Amidžića i govorio o skandalu koji je izbio zbog njegovih komentara o LGBT osobama.

Aca je u emisiju doveo i sina Andreja, koji pokušava da krene očevim stopama. "Ćale" planira da pomogne, najavljuje i duet sa sinom, a Amidžić ga je pitao šta bi rekao kada bi mu Andrej saopštio da je homoseksualac.

"Pa, šta da mu kažem, čestitam sine, neka ti je sa srećom," rekao je Aca, a onda prokomentarisao svoju spornu izjavu.

"Ja nisam rekao ništa ružno, već samo ono što mislim i što jeste. Rekao sam ono što generalno 90, ako ne i 99 odsto Srbije... Ne, hajde 80 odsto, misli. Da ne širimo temu, ali prava im nisu ugrožena, i ja to i dalje mislim. Ako će me neko tužiti zbog toga, neka me tuži," rekao je Lukas, a onda ispričao još jedan vic, ovoga puta o gej paru koji usvaja dete.

"Ja jesam protivnik usvajanja dece od strane gej parova, ali o tome odlučuje zakon, ne ja. Protivim se i paradi, ne zato što su u pitanju prava homoseksualaca, već zato što ne mogu ljudi goli da šetaju po ulici. U svetu na plažama žene plaćaju kaznu ako skinu gornji deo kupaćeg, ako su toples, a ovde goli šetaju po ulici," rekao je on.

Tokom igre istine, Aca je dobio pitanje "da li bi se pomirio sa bivšom ženom" i tražio da mu se pitanje zameni. Sledeće je bilo - "da li si gledao gej film za odrasle"?

"Nisam gledao namerno, ali kada surfujem, iskoči svašta. Znači, nisam gledao, ali sam video. I to me tera na povraćanje," rekao je on.

Šta vi mislite o Acinom stavu? Recite nam u komentarima!

Izvor: Mondo

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


    Zabava Najčitanije