Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

A, ONAJ snimak?!

Pevačica o vezi s oženjenim fudbalerom.

Pevačica Katarina Grujić nedavno je u tabloidima dovedena u vezu sa Ognjenom Vranješom, fudbalerom koji je u braku i ima dete... što je ona demantovala, pa demantovala da je bilo šta demantovala...

Potom je na Instagram nalozima pevačice i fudbalera osvanuo snimak na kojem se ljube, a sada je došlo vreme da konačno kaže jesu li u vezi ili ne!

Katarina Grujić je gostovala u emisiji Ognjena Amidžića koji je, ne tako suptilno, "prešao na stvar".

"Šta si radila sad skoro u Atini", pitao je voditelj pevačicu, aludirajući na to da je išla da poseti fudbalera AEK-a, da bi ona odgovorila da je "išla privatno da odmori malo".

Na Amidžićevo pitanje da li joj se desila nova ljubav, kao što pišu mediji, Katarina je rekla:

"Ne volim da pričam o privatnom životu. Srećna sam, što se i vidi na meni. Žao mi je samo što su ljudi počeli da pričaju meni i želim da demantujem sve priče u novinama".

Iako je PONOVO demantovala da je u vezi s fudbalerom, i uprkos snimku na kojem se vidi kako se ljubi s fudbalerom, Amidžić joj je poklonio dres na kojem piše "Vranješ".

"Je l' ti mene za*ebavaš?" upitala je Katarina voditelja, da bi ga potom upitala "Zašto mi poklanjaš moju pidžamu", čime je zapravo htela da kaže da spava u dresu Ognjena Vranješa.

Izvor: Mondo

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.