Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Ostavila poruku: Poznata kreatorka se ubila u stanu na Menhetnu

Američka kreatorka Kejt Spejd izvršila je samoubistvo u utorak, preneli su svetski mediji.

Pedesetpetogodišnja umetnica pronađena je obešena, a pronašla ju je njena služavka u stanu na Park Aveniji na Menhetnu, preneo je Rojters. 

Kako piše "Russian Today" ostavila je oproštajno pismo, ali policija nije objavila sadržaj i nema nameru da se dalje bavim sadržajem. 

"People" navodi samo da je u pitanju poruka lične prirode za njenog muža i trinaestogodišnju ćerku koja je neutešna posle gubitka majke. Indicije ukazuju da je pokojna Spejd želela da objasni razloge svoje odluke, a prema pisanju "New York Daily News, njen suprug je čak bio i u kući kad se odigrala tagedija.

"Voleli smo Kejt i užasno će nam nedostajati", piše u saopštenju poznate porodice koja je zamolila za privatnost u ovoj delikatnoj situaciji. 

Kejt je rođena 24. decembra, 1962 godine u Sjedinjenim Američkim Državama, a bila je poznata po dizajniranju torbi, nakita i ženske garderobe. Poznata je po brendu "Kate Spade New York", kao i "Frances Valentine", a 1994. godine udala se za Endija Spejda. 

Iz bisnisa su se povukli 2006. godine, nakon prodaje kompanije. Kreatorka se tada posvetila porodici i filantropiji, a prošle godine osnovala je novi modni brend "Frances Valentine" nazvan po svojo ćerki.

Izvor: B92

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.