Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Oskarovka otkrila o svojoj intimi: "Nikad nisam sama u krevetu"

Glumica Hale Beri objavila je na Instagramu sliku iz svog kreveta. Zagrlila je svog velikog psa i napisala - "Samo zato što sam sama... ne znači da spavam sama!"

Fotografija popularne lepotice pokupila je za kratko vreme na desetine hiljada lajkova i komentara, a mnogi od njenih obožavalaca su se pitali ko je slikao dok je spavala, ali i kad će je videti u nekoj novoj ulozi na filmu. 

Dok je na profesionalnom planu ređala uspehe, jedna od najplaćenijih glumica na svetu kaže da je konstantno birala pogrešne muškarce. Iza sebe ima tri braka i dvoje dece, a nedavno su je mediji dovodili u vezu sa Kijanuom Rivsom. Iako se poznaju godinama, ljubav se navodno rodila na snimanju filma.

https://instagram.com/p/Bja92cvlYnd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Pisalo se i da ju je jedan od bivših momaka, čije ime nikada nije otkrila, navodno toliko tukao da je jedva ostala živa i da od tada slabije čuje na jedno uvo. 

U niz neuspešnih ljubavnih veza ubraja se i avantura sa Veslijem Snajpsom, a u prvi brak je ušla 1992. sa bejzbol zvezdom Dejvidom Džastisom. Razvela se posle četiri godine i čak pokušala samoubistvo. Drugi put se udala za džez muzičara Erika Beneta, ali ni ovaj brak nije dugo potrajao.

Prvo dete, ćerku Nalu, rodila je 2008. godine, a otac je deceniju mlađi kanadski model Gabrijel Obri, s kojim se razišla posle četiri godine zajedničkog života - 2010. godine. 

U to vreme Hale se već zbližila sa francuskim glumcem Olivijeom Martinezom, s kojim je snimala film "Dark Tide" u Parizu. Iako je govorila da se više nikada neće udati, Hali se 13. jula venčala sa Martinezom, rodila mu sina, ali se i od njega razvela.

Izvor: B92

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.