Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Zovu je "čelična guza" (FOTO)

Nekad je bila mršavica, a danas je zovu "čelična guza" i ima više od dva miliona obožavalaca na društvenim mrežama!

Bakar Nabijeva iz Ukrajine nekada je bila devojka koju su zadirkivali zbog mršavosti, a onda je počela da trenira i dobila nadimak "čelična guza". Svojim izgledom, ali i treninzima snimanim isključivo otpozadi zadobila je mnoštvo obožavalaca.

Inače poreklom Azerbejdžanka, ova devojka je postala fitnes model koju mnogi prepoznaju po izuzetno mišićavim butinama, čeličnom guzom i krupnim crnim očima, tj. sočivima.

Ova 22-godišnja devojka kaže da je njen moto: "Niko ne može da me zaustavi u ostvarenju mojih ciljeva. Bilo da me podržite ili da sve radim sama, svejedno ću uspeti".

Ipak, njeni snimci treninga snimani otpozadi su zapravo najzaslužniji za to što je dobila toliku pažnju i toliko obožavalaca. Zbog toga je neki nazivaju "čeličnom guzom", drugi "boginjom", a kako god je nazvali, činjenica je da privlači pažnju, zar ne?

View this post on Instagram

Love you all❤️😭

A post shared by Бахар Набиева (@bakharnabieva) on

Međutim, Bakar kaže da nije uvek izgledala ovako. Dok je odrastala, vršnjaci su je zadirkivali zbog toga što je bila mršava, a posebno su im "smetale" njene mršave noge.

"Odlučila sam da promenim situaciju, bila sam umorna od toga da me ljudi tako gledaju. Krenula sam u teretanu, i nisam imala pojma kako pravilno da treniram, pa sam jednostavno nekako počela da radim na jačanju mišića, da bih se jednog dana probudila i u ogledalu videla neke mišiće. Kada sam jednom videla rezultate, tj. da su mišići počeli da se vide, više ništa nije moglo da me zaustavi".

View this post on Instagram

Popo 👽

A post shared by Бахар Набиева (@bakharnabieva) on

I dok je među njenim obožavaocima dosta onih koje privlači njen izgled, druge više zanimaju treninzi, a ima i onih koji prema svemu tome imaju negativan stav. Međutim, ovu devojku, kojoj je izgleda svaki dan "dan za noge" ne interesuju negativni komentari.

Izvor: Mondo

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.


    Zabava Najčitanije