Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

"Šutnuo" duplo mlađu zečicu!

Možda je ipak vreme da predahne?

Ben Aflek (46) i Dženifer Garner su pre nekoliko dana finalizirali razvod koji su najavili još davne 2015. godine. U tom periodu, Ben se prvo zabavljao sa producentkinjom Lindzi Šukas, da bi pre nekoliko nedelja započeo romansu sa Plejboj zečicom Šonom Sekston (22).

Sve to vreme se naravno bori i sa alkoholizmom, a tek pre koji dan je ponovo završio još jedan ciklus rehabilitacije...

Ali, da se vratimo na ljubavni život glumca.

Pre samo dva dana, Aflek je odveo zečicu u divljinu Montane gde ima kuću već godinama i gde voli da odlazi da "nađe mir". Ona je srećno podelila slike sa ovog putešestvija na svom Instagram profilu, gde se na jednoj fotografiji po prvi put video u glumac, ali ovoj ljubavi je izgleda došao kraj, prenosi "People" magazin.

Navodno, Ben i Šona nisu više zajedno.

"Ne može se reći da je došlo do raskida, jer nisu ni bili u nekoj ozbiljnoj vezi", rekao izvor blizak glumcu za ovaj magazin i dodao:

"Uživao je da provodi vreme sa njom, ali mora da radi na sebi, a ona trenutno nije neko ko mu u tome pomaže. Nastaviće da izlazi sa devojkama u budućnosti, ali mu je trenutni fokus na tome da bude trezan, na porodici i sledećim poslovnim projektima."

Aflek i Garnerova venčali su se 2005, iste godine dobili kćerku Vajolet, zatim 2009. kćerku Serafinu, dok je 2012. rođeni najmlađi Semjuel.

Izvor: Mondo

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.